mandag den 6. maj 2013

Så er pilen onduleret.


For halvanden måned siden, sådan ca. fik vi nedlagt en del af pilen, som jeg har dyrket i mange år. Det har ikke været høstet i en del år, og bliver derfro bare stort og ikke særlig kønt. Men de mange stubbe skulle jo gerne væk, da der ikke skal være pil der mere.


 Maskinen her har vi ventet på et par uger. Endelig, på denne smukke dag kom "Fræsermanden" Det var helt utroligt så effektiv han var. Det tog max.  halvanden time, så havde den ædt hvad der stod af stubbe. 

Kim fik hurtigt spændt vejafretteren bag på den gamle Ferguson, og så blev der jævnet ud. Nu skal der sås græs og forskellige blomsterfrø. Vi har her på matriklen en masse Lupiner.  Når de sætter frø, så vil jeg med gavmild hånd sprede Lupinfrø ud over stykket her. Så kommer det der kommer, hvor det kommer. Det vil jeg glæde mig til.

3 kommentarer:

 1. Det ser dæleme effektivt ud! Sådan en ondulering trænger min have også til, men spørgsmålet er lige, hvordan traktoren kommer op ad trappen. Hmm ... kran?

  SvarSlet
 2. Det er da helt utroligt havd sådan en maskine kan "gnaske" sig igennem...det med lupinerne lyder som en rigtig god ide...God aften til dig!

  SvarSlet
 3. Jo men Eric, den starter jo bare ude ved vejen, og så ellers der ud af. Mon ikke den er så "højbenet" at den kan kører over trappen. Da nok blot et spørgsmål om at finde det rette gear.

  Ja, den var meget effektiv, og der var faktisk nogle træstubbe i mellem som var ret store. Den åd bare.

  SvarSlet