lørdag den 22. juni 2013

Allergi venligt.


Der er ikke så meget andet at sige om vejret. Det er absolut allergi venligt i disse dage. Her nyder Kim dagene i fulde drage. Han nærmest jubler, når vi om morgen river gardinerne i soveværelset til side, og konstaterer at det står ned i stænger. Ju..bi... så kan han komme udendørs.
Selv arbejder jeg , både ude og hjemme. Ja det gør Kim også, men han kan så undgå, at gå i seng når han kommer hjem om eftermiddagen, hvis altså bare det er allerig venligt vejr.
Hvis man kender nogle med voldsom allergi, ved man at der planlægges ikke så meget, med noget som helst, med mindre vejret er til den venlige side, altså set fra den ramtes side.
Det der med at sidde ude i det dejlige vejr og spise, som er en af mine bedste beskæftigelser, det er ikke lige sagen. Vi holder os inde med døre og vinduer lukkede. Helt pollen sikret forstås.
Men nogle dage med sol og sommer ville jeg nu gerne have. Måske Kim så måtte trække ind i gangen, og se at få lavet den færdig...måske.
Selv er jeg meget flittig i værkstedet, med at få flettet en stak kurve. Markedet i Risør i Norge nærmer sig med hastige skridt. Det glæder jeg mig meget til.

God weekend der ude.

1 kommentar:

  1. Stakkels....allergi er noget l... Min er heldigvis på alvorligt tilbagetog, så i år har været tålelig. Tak for det....god arbejdslyst!!!!

    SvarSlet