onsdag den 26. juni 2013

Den holder vand.


Det var aldrig sket med den gamle. Aldrig, det siger jeg jer. Den har holdt til dette og hint. Jo, jeg ved det, den sidste udfordring klarede den så ikke lige, men alligevel. Jeg siger jer, den gamle, det var sager.

Nu er situationen så, at jeg igen står uden telefon. Den IPhone, jeg havde arvet efter Kim, fungerede fortræffeligt. Måske jeg ville være nød til, at bruge lidt tid på at finde ud af alle dens fortræffeligheder, men det er vel kun et spørgsmål om tålmodighed.
Den havde dog den fejl, at den ikke kunne flyde.Så nu ligger den til tørre på radiatoren, og det sker der nok ikke så meget ved.Den virker helt død, ganske enkelt.

Desværre er det nok ikke så let, at få det hele til at fungerer uden telefon, snakken med børnene og venner, arbejdet som kalder og kursister som gerne vil undervises.
Med fare for at blive til grin her på bloggen, ja så ville jeg da lige holde jer telefonajour.
Nu må jeg så til at kigge efter endnu en ny model, bare inden for den samme uge. Fandens. Der var ikke andre tilsted, så der kan dårligt pålægges andre skyld for det skete . Fandens. Det er jo ellers altid det nemmeste, det er de andres skyld.
Jeg tager den på mig.  Og jo Karen, jeg ved det jeg er et fjols, nu igen.

5 kommentarer:

 1. Ved ikke om det er mig der er Karen.......men rolig nu........køb nu bare en du sys er flot, ski.. vær mæ prisen, og gå ud i verden og før dig frem...du er jo nok lidt håbløs, så overgiv dig til mekanikken ;-)

  SvarSlet
 2. Jo det var dig jeg mente , Karen Margrethe.Ja men lige nu ligger den til tørre, på radiatoren, nede i en pose med ris. Har ladet mig fortælle, at det MÅSKE kan redde maskinen. Vi får se. Måske

  SvarSlet
 3. Jeg var nede på TDC i dag for at få reddet stumperne af min Ipad m.m. Samtidig skævede jeg til telefonerne, der godt nok så frygtelig fine og tekniske ud - og jeg blev LIDT gladere for min egen kedelige håndværkertelefon, der ikke kan meget andet end at ringe og sms'e. Jeg håber, at den holder længe; jeg må passe på at jeg ikke kører den over med græsslåmaskinen eller taber den i vandet... ;-)

  SvarSlet
 4. Det med vand Mia, det går sikkert, men plæneklipper det er simpelthen, den visse død for sådan en.

  SvarSlet
 5. He he...førhen havde jeg enn gammel Nokia 8210...den kunne holde til selv en tur i en gryde kogende pasta...om i-phonen klarer den omgang du har udsat den for ved jeg ikke - men man kan da håbe - håber bare ikke det var saltvand du tabte den i for så tror jeg ikke der er noget at gøre...øvelsen med radiator og ris har jeg prøvet med et kamera der fik en tur i åen...og det virker fint den dag i dag... God lørdag til dig!

  SvarSlet