søndag den 18. august 2013

Hyggelig sommerfest, med Land Rovere.Nærmest lyk'li har været til sommerfest, i Sallinge på Fyn.. Vel at mærke sammen med andre af samme familie.


En enkelt med knald på kuløren. En gammel brandbil, som er fantastisk velholdt.


En uden fast tag, men med tipi og en dejlig englands tur i frisk erindring.


Der var ikke meget kiggen under motorhjelm, eller for den sags skyld kravlen under biler. Til gengæld er der altid noget, at rode med. En Kim som påtog sig at holde teltstangen til ekstra overdækning. En Kim som røg pibe og Andreas, som holdt øje med at det hele gik rigtigt til.En LR'er som er af noget nyere dato, ja både pigen Ditte og bilen altså. Ditte benyttede sig af vente tiden, inden aftensmaden, til at få slået tagteltet op. Det tog hende ikke lang tid, så var der klar til at sengen kunne redes. Hun har prøvet det mange gange før.


Lotte og Martin (tror jeg) havde lavet fantastisk lækker mad. Lotte kan det med god mad. Hun laver dagligt mad til mange unge mennesker. 


Der blev snakket og grillen var fyldt op.


 Der blev spist og det er vi rigtig gode til.

Tak til Lotte og Martin, fordi de lagde mark til "Campen" tak for hyggeligt selskab til den øvrige flok på 25-30 mennesker.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det skønt ud - både omgivelserne, maden og selskabet. Og på sådan en tur er det vel fint nok at det ikke lige var 30 grader. Har I alle en Land Rover? Ha en dejlig uge♥

    SvarSlet
  2. Tina : Jo alle kører Land Rover. Nogle er meget gamle, og andre af nyerer dato. Temperaturen var fin. Vi dækkede over, da der om eftermiddagen kom en enorm lokal regnbyge. Alle er indstillet på, at man hovedsageligt er udendørs, der for er alle "fornuftigt" påklædt. Selv dejlig uge.

    SvarSlet