søndag den 1. september 2013

Der er ikke noget, som interesserer mig så lidt som biler, men lige de her...


En kort tur til Harndrup på Fyn, førte os til Landrover Serie bilstræf. Ikke at vi længere har en serie bil, Nærmest Lyk'li 1, som var en serie 3 bil, måtte vi sælge for et par år siden. Dette har så ført os til Nærmest Lyk'li 2, som er en 90'ser. Ikke gammel nok, endnu, til at være veteran bil, sådan forsikrings mæssigt.  Men ellers gammel, også. Vi måtte pænt parkerer uden for området, da kun den ægte varer, havde adgang til at berører græsset.


Meget velholdt eksemplar, nu med anhænger. Jeg er ret vild med de små med lad.


Sådan ser er rigtig Camper ud.De gamle brandbiler er også flotte.


En formoder jeg, serie 1'ter . Gammel sag, som indtager den for LR'ere, så sædvanlige position. Bemærk at de alle har den tilbagetrukne snude, som jeg syntes er flot.


Der var så lige en enkelt her som var rigtig flot, og uden for nummer, da det ikke som jeg kan se det, er en LR'er, men en Austin. Men flot er den. Se lige de smukke lygter og sidespejlene.


3 kommentarer:

  1. For feinschmeckere, men det må være rart med det fællesskab, dytterne giver. Min cykel er vist en Centurion, men jeg tror ikke, der er træf for den slags. ;-)

    SvarSlet
  2. Muligvis ikke, Eric, altså Centurion træf. Måske du skulle overveje, at stable en forening på pedalerne.Der kunne drøftes ventiler, katteøjer, dæktryk og en masse andet interessant. Det kunne være herre og damemodeller, med og uden front eller bag kurv, cykelanhænger, ja der er faktisk rigtig mange muligheder.

    SvarSlet
  3. Skønt, at du og Kim begge har den interesse. Ikke lige noget, som jeg går op i; men jeg kan da godt se, at der er noget specielt over dem.

    SvarSlet