onsdag den 11. december 2013

Oprejst af Kim og Ferguson.Som tidligere berettet, så stak Bodil sin dårlige ånde her forbi, som hos så mange andre. "Rulle Rønnen" blev  nedlagt , jeg blev mopset, sådan rigtig. Jeg gider ikke den slags. Det er noget rod.
Nu drejer det sig jo ikke om den helt store katastrofe, herre gud, det er jo bare mit lille refugie. Der hvor jeg trækker ud for at sove til middag, læse avisen, glo huller i luften eller andre lignende ikke aktiviteter.
Men alligevel, finder jeg mig ikke i, at sådan en mokke,kommer forbi og blander sig.

I undre jer nok over, hvad jeg så gør ved det der ikkefindesigi agtige. Naturens luner, kan hverken jeg eller andre gøre noget ved. Selv om vi nok alle går og tror, at vi har rigtig meget indflydelse på vejr og vind.
Ja hvad gør jeg ved det. Jo jeg er jo gift med Kim og det er der  nu og da fordele ved. Ikke mindst i en situation som denne. Uden Kim og  den gamle røde Ferguson, havde jeg jo aldrig fået rejst " Rulle Rønnen" op igen.

Selv skulle jeg blot stå med et kraftigt tov, for at holde kontra på hele mollevitten, i tilfælde af at den skulle tilte, til den modsatte side ved oprejsningen. Dette skete ikke og som altid, så havde Kim tænkt sig godt om, inden der blev lagt tovværk og Hytten , på de strategisk rigtige steder, således at trækpunktet lige passede. Nu nok ikke en hel ufarlig anordning oven på taget af den gamle røde.

Se det ville nok aldrig være sket, hvis jeg skulle have styret slagets gang. Nok mest fordi jeg ville have været ude i stormen, for at tage kampen op med Bodil, om hvem der nedlægger hvem, hvad, hvor og hvornår. Helt håbløst. Uden tvivl.Nu står den der, så skal der nivileres og klodses op, tæpper og puder tørres. Men det er da til at se sig ud af.

2 kommentarer: