fredag den 6. december 2013

Nedlagt af Bodil.

Det er godt nok en sejlivet madamme, der siden i går har raset hen over os alle. I oktober ved jeg ikke hvem det var, men en lidt mindre udholdende i hvert fald.

Jeg har lige været ude, for at se hvordan det står til. Det er såmænd ikke så galt, et stort træ er væltet, men det ligger ikke i vejen for noget. Det er bare mere brænde til ovnen. Måske ville Kim gerne selv have bestemt, hvor det skulle falde, sådan af hensyn til opskæringen, men nu ligger det der og så kan der gøres noget ved det, sammen med det fra sidste storm, senere. Hvordan det ser ud nede i skoven , tja det ved jeg ikke.
Det værste er at Bodil har væltet min lille fine "Rulle Rønne" Den er simpelthen blevet væltet om på ryggen. Vinduerne er hele og tilsyneladende er den uskadt. Nu er det så spørgsmålet, hvordan vi får den på "benene" igen,  Billederne er ikke god, det er ikke muligt for mig at holde kameraet stille, på grund af blæsten.

Der er absolut ingen grund til at gå ud, det er umanerlig koldt. Te, lydbog og strikketøj. Så kan jeg klare mig, til arbejdet kalder i eftermiddag.
4 kommentarer:

 1. Øv hvor ærgerligt med dit lille hus. God hyggeindedag til arbejdet kalder :-)

  SvarSlet
 2. Ja, vinden har været bitterlig kold i dag. Det var godt, det ikke gik værre, end at Rulle Rønne tiltede. Vi slap også nådigt - en masse grene knækket af, men ingen seriøse skader. Man frygter ellers det værste, når stormen rusker og skaber bekymrende lyde.

  SvarSlet
 3. Ja, egentlig er det utroligt, at der ikke sker større skader, end tilfældet er.

  SvarSlet
 4. Heisann! Heldigvis er blåsten over for denne gangen. Vi ga ikke stormen noe navn i Norge, ikke hva jeg vet i alle fall. Nå er det snø som er problemet. Det er ikke greit nær været skifter så brått.
  Du får la din bu ligge der den ligger til du får hjelp til å få den på beina igjen. Ha omsorg for ryggen.... Ha en riktig go´ adventssøndag ettermiddag ;:OD)

  SvarSlet