lørdag den 4. januar 2014

Nytårs kur.


Ja, så er vi også her på "Bolmerodet" trådt ind i det nye år 2014. Skulle jeg sige noget om det forgangne, ville det nok gå hen og blive ret lang, bliver det nok alligevel.
 Noget positivt, mest det som sker inden for egen kreds, der er små nye børnebørn på vej. Rasmus ( ældst) og Bianca venter en lille pige. Line ( mellemst) og Jan venter endnu en lille pige. Dette må da siges at være positivt. Tænk at have lyst til at få små børn, sådan som verden ser ud. Det kræver mod. Men det har det måske altid gjort. Det ser bare anderledes ud, når man er blevet 61. Toke kom hjem fra Afghanistan, i live. Hvilket gav plads til vejrtrækning igen.
Det negativt, det som sker i det politiske liv. For ikke at tale om ude i den stor verden. Der går det da helt amok. Skræmmende. Min respekt og tillid til politikerer, er ved at være helt væk. Tænk en gang, vi har selv valgt dem. Det er sgu også skræmmende.
Der skal ikke tærskes mere i det. Her holdes der Nytårs kur i aften. Sammen med gode venner. Ikke sådan forstået, at vi skal have slanke mad, på ingen måder. Jeg håber på god og indholdsrig samtale, med gode og kloge mennesker. Jeg har lagt op til emnet, som fremgår af servietten, lad os så se hvad det ender med.

God weekend der ude i verden.

1 kommentar:

  1. Som du siger, sker der så meget negativt, men så er det godt med personlige lyspunkter. God nytårskur!

    SvarSlet