onsdag den 26. marts 2014

Tid har jeg nok af.

Som tidligere nævnt, så sidder jeg en hel del. Er faktisk ved at være flad som en pandekage bag til. Det giver nok i sig selv også lidt mere i bredden, da jeg nok ikke kan regne med, at det der var da jeg startede sidningen, sådan bar bliver væk. Tvært imod. Nå, men jeg har jo så en masse tænke tid, hvilket nok ikke er det værste man kan komme ud for.
Der er et hav af ideer i mit hoved altid, de er ikke blev færre, af alt det sidning. Til gengæld er det meget småt, med at få udført nogle af alle disse ideer. Men jeg har da strikket noget meget småt tøj. Nu kunne jeg så trænge til nogle lidt større strikke projekter. Eksempelvis kan jeg jo hækle nogle firkanter. Det må da hjælpe på isoleringen af huset. Måske vil det være svært at vurderer for "skattefar" hvad det evt. kan give af gevinst til min fordel, samt udregne beskatningen her af.  Hvor mange masker pr, tjent krone. Jeg mener at have forstået, at de har proportions problemer på de kanter. For ikke at tale om IT problemerne som koster kasse. Nå til helvede med dem.


Her skal der bestilles noget


 Den her er min absolutte yndlings strikke opgave. Den sender tanket tilbage til min ungdom.


Skulle jeg komme til at sidde rigtig længe ( hvilket jeg ikke håber) så må jeg strikke storebælts broen ind i farver og fest.

 I håb om fest og farver til alle
  

4 kommentarer:

  1. Håber snart du kommer på højkant igen. Jeg kan lige forestille mig, at det er noget træls i længden. Måske du kan svare på et lille spørgsmål mere. Hvis vi nu høstede pilen sidst på dagen fredag, kan vi så vente med at flette af det til om mandagen, eller bliver det for tørt? mvh pile-tumperne

    SvarSlet
  2. Den tykkelse i skal bruge, tørrer ikke de første mange uger. På nuværende tidspunkt, tror jeg ikke, i skal regne med at kunne kører pilen rundt om hjørnestolperne. Lad os se på det når i kommer.

    SvarSlet
  3. Ja er det ikke herligt. Lidt humor og kulør. God weekend.

    SvarSlet