tirsdag den 3. juni 2014

Bloggen trækker ikke så meget i disse tider. Ikke at jeg ikke læser med hos jer alle, mere eller mindre. Jeg har bare ikke rigtig været i skrive hjørnet.
Det er jo ikke ensbetydende med, at der er fuldstændig stille her på Nordfyn. Forår og sommer er jo nået os, som alle andre. Det er ren nydelse. Det der gror gror meget. Både det som er velkomment og ikke mindst det, som gerne måtte vokse andre steder i denne have.Der er 14 tønder land baghave, så egentlig ville jeg mene, at det meget vilde kunne holde sig lidt ude i periferien. Jeg vil jo gerne have, at de blomster jeg har plantet, kan få plads og gode forhold.
Her kan der så foreslås at jeg jo kan grave ukrudt op, så der kan blive mere næring til det som jeg gerne vil have. Helt rigtigt. Nogle gange gider jeg andre ikke,så det er nu som det er. Jeg glæder mig så når der er noget som overlever. Det er der da en del som gør.Der er så meget gang i naturen, der vrimler med grønt i alle nuancer. Noget er lige ved og næsten, andet er allered afgået. Det er underligt som der kommes og gåes. Det går så hurtigt.

Der er igen kommet nye høns og hane i hønsegården. Det er ved at være et fast indslag, her på siden. Aftalen med hane pusheren er, at hver 5 nu er gratis, det må da være rimeligt. Han har faktisk ikke flere haner til salg nu, så ikke flere rævestreger her.Jeg har fået sået noget i højbedene, så de skal nu være inde i hønsegården, til vi kommer længere hen på sommeren. Jeg har ikke tænk mig, at gentage sidst års slås kamp med støvbadende og frø ædende høns.

Der er også kommet gang, i  "en gang, en gang" Kim har været flittig, det har lignet noget meget gråt og trist, siden vi flyttede ind her. Det er 19 år siden. Nu lysner det rigtig meget. Der skal bare være lyst og funktionelt. Det skal være praktisk og let at holde, der er ikke meget plads. Sko hylder og knager til tøj. Færdig med det.Der ud over, er der jo ikke mindst kommet små piger til verden. De er nu begge 2 måneder gamle. Evelyn som er 1,5 år nyder at være storesøster, ikke at jeg tror hun ved at hun er det, men det er faktisk utroligt at se hvilken omsorg, sådan en lille pige kan vise sin meget lille, lillesøster.Vi nyder det smukke vejr. Har lige været nogle dage i Sverige, hvor vi mødtes på den årlige Land Rover lejr. Hvilket vil sige at vi ligger i camp, på en græsmark. Det viste sig dog at der var mange tæger. Så jeg blev da beriget med 6 stk. af slagsen. Kim ca. det samme. Knot var der også i store mængder, så bare tanken får det til at klø over det hele.
Men det var rigtig hyggeligt, at se de andre Land Rover tosser igen.

Så er der opdateret lidt igen.  

6 kommentarer:

 1. Med 14 tønder land baghave har du min dybeste medfølelse :-) Havde jeg bare ½ tønde, ville bloggen være tørlagt.

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre fra dig igen. En ting er sikkert ukrudtet går aldrig ud af sig selv, men der er iøvrigt også meget af det der er ret pænt, når det får lov at blomstre. Håber dit knæ er ok.

  SvarSlet
 3. Eric : Heldigvis er det ikke en friseret baghave vi har. Det ville aldrig ske her hos os. Meget græs slås med brakpudser.

  Bente: Ja skvalderkål er faktisk ret smukt. Knæet er noget ustabilt. Efterhånden lever jeg bare med det.

  SvarSlet
 4. 14 tønder land, ja så ved I godt, hvad I skal lave, hvis der ind i mellem er et ledigt øjeblik. Jeg er vild med dit øverste foto, en skøn sammenblanding af alle mulige dejlige planter.
  Jeg er bestemt også vild med dine andre foto, storesøster ligner en rigtig spradebasse, fuld af humør og sjov. Held og lykke med de nye høns, jeg håber at det lykkes at beholde disse,

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder! - og skønt med lidt nyheder ☀️
  Glæder mig til at se jer lørdag ved sønnike.. Tillykke med ham forresten...

  SvarSlet
 6. Tak, tak Lene. Desværre kommer jeg ikke med til frokost hos Toke. Jeg har en anden aftale, som ikke lige var til at lave om på. Se det nyeste indlæg..

  SvarSlet