onsdag den 5. november 2014

Er hun der, laver hun noget eller har hun sat træskoene ?

Ja det er mange spørgsmål på en gang. Jeg vil nu besvarer disse, for at få alt på det rene.

Jo da, jeg er her. Lige her. Her hvor jeg oftest er.
Om jeg laver noget, jo da. Jeg laver meget, når jeg selv skal sige det.
Nej, jeg har fortsat fødderne fast plantet i træskoene. Dette agter jeg fortsat, at have i mange år endnu. Jeg har ganske simpelt ikke tid til, den et værelses med låg, endnu. Den må vente.

Nu er det jo ikke sådan, at jeg tror, at jeg helt selv er herre over hvornår den et værelses skal i brug. Jeg er i den retning ret ydmyg, heldigvis ved jeg intet om hvornår , det bekymrer mig heller ikke. Men siden jeg sidst har skrevet her på Universet, har der været to begravelser, inden for 14 dag, i venne kredsen. Begge død alt for tidligt i livet, uventet.

Men livet er lige her og nu. Heldigvis beriget med små børnebørn, som er en kæmpe gave. Livet går videre. Det gør det altid.

Silvia er lys, tror vi nok. Vi får se.


Kalea er mørk, det er vi ikke i tvivl om. De er født henholdsvis d. 28 og 30 marts dette år.


Samtidig har jeg valg en ny hylde i livet. Med min snart 62 år, har jeg mulighed for at gå på efterløn, det gør jeg så fra d. 10 november dette herrens år. Den sidste månede, har jeg afviklet ferie og afspadseringsdage. Det kan stærkt anbefales.Jeg kan dårligt få armene ned. Dette kan dog også skyldes, at jeg hele måneden har malet hele huset indvendigt.  Vasket lofter og vægge rene for brændeovns sod, for ikke at tale om stearin lys, de er en satan til at fedte det hele til. Det trængte voldsomt til en opfriskning. Der er nu lyst og rent igen.  Det har ikke ligefrem været sjovt, men det er blevet fint, så det glæder jeg mig over. Nu skal jeg jo også være her dagligt.

Mit værksted og pilen, venter på at jeg kommer ud og får lavet lidt til julen. Det glæder jeg mig rigtig meget til.
Måske kommer der lidt liv her på siden igen, måske.3 kommentarer:

 1. Jeg var også begyndt at blive lidt bekymret for dig, men jeg har jo lidt forbindelser, så jeg vidste jo du havde haft et pilekursus, så liv var der jo :-) Det bliver dejligt for dig, når du går på efterløn. Jeg er helt sikker på du ikke kommer til at kede dig, og ellers har du jo dine skønne børnebørn. Held og lykke.

  SvarSlet
 2. Det er godt at have noget at rive i. Det gør ikke spor, at dagen får væge og flyder over ind imellem.

  SvarSlet
 3. Heisann!
  Godt jobba, men husk på å ta deg pauser, nyte samværet med barnebarna som ser ut til å være noen ekte sjarmtroll!
  God ukelsutt...

  SvarSlet