mandag den 12. december 2016

Her er rotter forment adgang, sådan er det bare.

Hønsene keder sig, det er jeg ret sikker på. Der er stadigvæk "Høns gå ud forbudt" så de må undværer skoven og de frie arealer.

Sådan er det bare.  Ikke at jeg har hørt noget yderligere om den florerende influenza, måske er den afgået ved døden,  altså influenzaen, måske de bare har glemt at give mine høns besked om udsigten til det frie liv.
Der holdes skarpt øje med, hvad der sker uden for hegnet.  Græsset er som bekendt altid grønnere hos naboen. Hvis det med naboen ellers er noget man går op i.Nu er det jo ikke helt ualmindeligt at der kommer en rotte forbi, her ude på landet. Vi ( Kim ) gør hvad han kan, for at komme dem til livs. Det er nu ikke så let. Marcipanen til jule konfekt har den sejlivede, i hønsegården sat til live. Kiks med Nutella er også populært. Nu havde rotten så gnavet sig ind af døren til hønsehuset, dette er der nu sat en stopper for. Her handles der hurtigt, vi finder os simpelthen ikke i den slags anmasende individer. Vi bestemmer selv hvem der lukkes ind.

4 kommentarer:

 1. Heisann, ja, humor er ofte det beste middel til alt mulig! Hva med å gi rottene et lesekurs i julegave?
  Ha riktig fine førjulsdager ;:OD)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. PS jeg fikk beskjed om at kommentaren ikke var sendt, og gjorde flere forsøk, men ser at de kom fram likevel - og slettet deretter de som var like! DS

  SvarSlet
 4. Kan ske at det ville blive fine billeder, af rotten med læsebriller og snuden i bogen. Selv gode førjuleforberedelser til dig.

  SvarSlet