lørdag den 28. januar 2017

Man sku' ha' været rovfugl.


 


Men det er de ikke, mine 4 høns og deres hane. De må stå der bag hegnet og holde øje med de utallige frit flyvende bevingede artsfæller. Dem er vi rigtig heldige at have en masse af, i alle størrelser, de små fine, duer i mangetal, rovfugle i en lind strøm. Vi har det hele. Det har vi haft hele tiden, uanset influenza eller ej. De er jo ikke sådan lige til at holde inde. Tilsyneladende er der nu en lettelse i reglerne , det bliver nu muligt at lufte sin due og sin Rovfugl/falk. Det sætter jeg stor pris på, har faktisk overvejet, om jeg skulle luske mig til at at starte flyveøvelser med hønsene. De er ikke top flyvere, men de kan nu god flyve, om ikke andet  så op på køkkenborde, stole og de underste grene i mirabellerne som de bor under.  
Selv holder jeg helt lav profil, med min egen uge lange influenza. Jeg har kun forladt matriklen og huset ganske kort i disse dage, Jeg skulle jo nødig bures inde, om end jeg helt sikkert smitter. Men det er selvfølgelig en helt anden snak.


4 kommentarer:

 1. Håber hønsene snart bliver givet fri... det så hyggeligt når de går rundt. Syntes jeg læste på en blog at det nok snart sker, da øko hønsene skal frigives for at forblive øko.

  SvarSlet
 2. Ja, det er jo ikke sjovt for dem som skal tjene til brødet, af de fritgående høns. Skulle de miste deres status som økohøns, er det nok turen om igen, inden de får stemplet øko.

  SvarSlet
 3. - måske du sku lære hønsene at flyve FRA ræven, "som lusker,når jægeren er ude" ��
  Ønsker dig en god bedring....

  SvarSlet