søndag den 10. september 2017

Der blev skudt elefanter og vildsvin.


 De to af de fire børnebørn, har været på besøg i dag, sammen med deres far ( ex. svigersøn)  De nyder at komme her ud på landet, hvor der er helt andre muligheder, end de har  hvor de henholdsvis bor hos deres mor / far.  Silvia den  yngste på 3,5 år og Evelyn på næææsssttten 5 år ville gerne skyde med luftbøsse. De måtte dog først finde noget at skyde på. Det er morfar  selvfølgelig mester for. Der tegnes de ønskede dyr og pigerne farvelægger, så kan der skydes.
Der skal sikkerhedsbriller på, ikke så meget fordi der er den store farer ved skyderiet, men der er noget særligt ved at skulle have "voksen " briller på. 


Morfar hjælper og vejleder og de to piger elsker ham, ingen tvivl om det.  ( Morfar er pædagog på 30. år) 
Der skulle skydes på et vildsvin , som Evelyn havde valgt, Silvia ville skyde en elefant. Sådan blev det.


Far Jan og pigerne monterede tegningerne på papkasserne og så var de klar. De havde ingen skrubler med at skyde, så det gik løs da der var pause i regnvejret.Det var spændende at se hvor "kuglen" sad, hvis de da ramte dyret.Der nær kigges og jubles.Vinden tog kasserne så med vores lette vindstød,  kunne både en elefant og et vildsvin  væltes.
Der ventes tålmodigt bag "skudlinjen" sikkerheden må være i orden og det får de lært.

Vi måtte også lige op for at sende nogle lerduer af sted. Det sjoveste er nok, at skulle finde dem igen ude i det høje græs.  Det var et par trætte børn der blev spændt fast i bilen, da aftensmaden var spist.  Alt i alt en hyggelig eftermiddag for både børn og voksne. 2 kommentarer:

  1. Hvor har I dog hygget jer :-) Skøn læsning

    SvarSlet
  2. Ja, det er en kæmpe gave med børnebørn. At vi har god plads til lege , skydning og fiskeri, samt alt det andet udelivet kan byde på, gør alt lidt lettere.

    SvarSlet