tirsdag den 21. november 2017

Valgflæsk, som vi plejer.


Det er dagen hvor vi skal til stemmeurnerne ( bemærkelsesværdigt navn ) Måske meget rammende, der er jo altid nogle som ikke klarer skæret.
Jeg har det ret blandet med valg, det er jo så fint at vi lever i et land med demokrati, vi vælger selv fra den opstillede skare. Problemet er vel blot, at udbuddet er noget ensartet. De glider i et med hinanden .

Med alle de sager som jævnt hen ,via pressen, kommer frem af de folkevalgtes overforbrug, manglende hukommelse i forhold til ,hvem der har nydt gratis af den store fælles kasse, ja rækken er nok når alt kommer til alt, ret uendelig. At de mennesker som vi alle har valgt til at tilgodese os alle, ikke har så meget fantasi, så de kan tænke sig at det selvfølgelig altid vil komme frem ,når de opfører sig grådigt, det fatter jeg simpelthen ikke. Det er sgu da tegn på dumhed.

At de føler sig kaldet til at kunne tage de privilegier, som giver dem adgang til frit slag af de fælles midler, ja det går over min forstand. Nu er jeg heller ikke politiker, så jeg føler ikke  at jeg personligt, har ret til mere end nogle andre. Tvært imod er jeg glad for at kunne dele det der er med andre. Det er vel demokrati, lige ret for alle . Det er sgu da enkelt. Alligevel skal nogle af dem der i forvejen har nok, have mere, snabelen ind hvor de kan få det.  Tilsyneladende den eneste ambition de har. Idealerne er det småt med.

Nå men det jeg ville sige, var såmænd bare at vi traditionen tro tager til Odense hos gode venner, den står som altid på Bodils gode valgflæsk. Vi forspiser os, traditionen tro, sådan skal det være. Tro mig dette er et løfte som ikke bliver brudt.

Foto af urne fra Urnbutik.dk

3 kommentarer:

  1. Grådighed gør vel blind, og nej, det var ikke jeres valgflæsk, jeg tænker på :-)

    SvarSlet
  2. Jeg siger dig, vi var mætte. Ja, blindhed rammer jo åbenbart i visse kredse.

    SvarSlet
  3. Heisann, er bare innom for å ønske deg en fredelig og go´jul ;:OD)

    SvarSlet