fredag den 8. januar 2010

Træsovning... i sne

Siden mandag, har jeg opholdt mig sammen med Baskets4life kvinderne. Vi har vores årlige januar dage sammen, 5 dage hvor vi arbejder, snakker, inspirerer og taler nye visioner. Det er altid meget givende at mødes. Vi er faktisk en helt fantastisk flok kvinder, 10 er vi, som alle har det til fælles, at vi er nærmest lykkelige, når vi arbejder med pil. I en del år har vi hovedsagelig arbejdet på vore Indkøbskurve projekt. De har efterhånden bragt os vidt omkring, og gør det fortsat. Vi har arbejdet meget med at kombinerer pilen med andet, gerne genbrugs materialer, kurvene har mange forskellige udtryk. Hvilket du  kan se, hvis du besøger siden http://www.baskets4life.dk/
Denne gang har vi haft besøg af Malene Pedersen fra Anholdt. Malene er keramiker, arbejder med papirler og brænder i nogle forholdsvis enkle oven. Dette måtte vi prøve. Det har været nogle meget inspirerende dage. Vi har lavet nogle meget enkle ting og har så bygget en ovn af pil , aviser og ler samt en masse brænde. 


Vejret har været fantastisk smukt og det har været dejligt at trække i de stor blå vinterdragter og så kunne være ude, til hen på aftenen. Onsdag hvor brændingen foregik, måtte vi dog varmes lidt med varm cacao, cognac og flødeskum.

Det er meget intense dage og alle stærke kvinder, så det er for mig dejligt når jeg skal sove, hvilket sker, at kunne komme ud af huset og finde helt ro. Det blev i disse dage, til overnatning i skoven i et træ.
Dagens motion har så bestået af, et par ture op i skoven, for at holde gang i brændeovnen. Der er dejligt stille her oppe i trætoppen og den mest fortryllende udsigt, når ellers vejret er klart. Da jeg kom den første dag var der på trappen de fineste små musespor op til huset. Jeg var en anelse spændt på, om musen mon havde taget bolig i træhuset. Jeg så nu ikke noget til den, så den har vel fundet det godt nok, at sove ude på verrandaen.
Som altid er det dejligt at komme hjem igen. Fyldt op af  nye ideer og energi, efter dage med megen latter, snak hvor mangt og meget bliver vendt. Vidunderlige kvinder og jeg ved at jeg er utrolig heldig at være en del af denne dejlige flok.

2 kommentarer:

  1. Åhhhh, det træ har jeg også overnattet i sammen med Eddie, Jeppe og Ditte (sidstnævnte var ikke så gamle,så "vi" fyldte ikke så meget...Der vil jeg gerne overnatte igen :-)

    SvarSlet
  2. Hej Anne.
    ja det er dejligt, og der er da stadigvæk mulighed for at du kan leje det. Tror jeg...

    SvarSlet