tirsdag den 13. april 2010

Lang liste og gamle kartofler.

Hvad gør man når man finder en pose med kedelige, rynkede og halvslatne kartofler. Ja, på et andet tidspunkt af året havde jeg smidt dem ud, men i går besluttede jeg at prøve at lægge dem i nogle spande/potter, i drivhuset.


Jeg vil, lige gå over, for at se om der er kommet noget op, inden jeg sætter tænderne i det nybagte knækbrød, som jeg er blevet afhængig af.

Dagens øvrige opgaver er mange, jeg kan lide at lave en seddel med ting og sager som bør gøres, strege ud og være enormt tilfreds med mig selv. Jeg bruger faktisk også trikset, med at sætte ting på seddelen, som jeg lige har ordnet, men som var uden for listen. Bingo streg over, se den er hermed givet videre, hvis ikke det da er et helt almindeligt træk. Måske folk bare ikke siger det højt. Nå, men jeg giver gerne alle de gode ideer fra mig. I skulle prøve, det er faktisk ret tilfredsstillende. 

Vasketøj
Støvsuge
rydde op i værkstedet
rydde op på gårdspladsen
skærer de to træer ned
sorterer pil
høste pil
hente kompostjord på genbrugspladsen
lægen
bibliotek
netbank
besvare mails
MÅSKE BAGE KAGE


Rækkefølgen, den må komme som det er mest praktisk, som i kan se så er 24 timer i døgnet, nok lige ved at være i underkanten.Der skal jo også drikkes te og spises en stak knækbrød.Samt leges med mit nye legetøj. Desværre har jeg lidt svært ved at finde ud af den nye computer, så et foto kunne ikke uploades. Ja jeg bliver vel bedre til det her på et eller andet tidspunkt.


4 kommentarer:

 1. Nej, hvor du produktiv! Glæder mig til at se de første kartoffelspirer.
  Lene

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt listerne, de findes også her. Men din ide med at sætte et allerede udført emne på listen og strege det ud med det samme, den kendte jeg godtnok ikke. Ingen dårlig ide ☺ ☺

  SvarSlet
 3. Rigtig god idé med allerede udførte ting på listen. Det vil jeg gøre næste gang. Jeg skriver nemlig også lister.

  Det bliver spændende at se om kartoflerne VIL i de spande, men jeg har da enganbg læst et sted at man godt kan dyrke kartofler i krukker på en altan, så hvorfor ikke i spande i drivhuset.

  Jeg kan ikke helt gennemskue hvorfor det skal være blevet sværere for dig at uploade billeder fra den nye pc???

  Iøvrigt ser jeg da på et fint billede af sorte spande i dit drivhus, såehh deeet :-)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. He, he sådanne huskesedler har jeg også...den der med at skrive noget på som er ordnet og så efterfølgende strege ud gør jeg også tit...Før i tiden var jeg lidt flov over alle mine sedler...nu er jeg ligeglad med at andre ser dem, for det virker med de sedler...glad for a høre at andre har det ligesådan med arbejdslister...

  SvarSlet