torsdag den 15. april 2010

Et fast tag i kalkunskindet..Resulterede i at jeg fik taget hul på en opgave som længe har ventet, nemlig fletteriet, til et marked hos Pavillion Danmark. Der skal laves nogle mindre have relaterede ting. Så efter frokost gik jeg igang med at lave nogle små kurve til mejsekugler, hundehår eller andet rede relateret materiale. Selv bruger jeg dem også som lygter i mit drivhus. Jeg fortsætter i morgen, der skal jo laves nogle stykker, og derefter bindes "øjer" på og laves hanke.
Der er så dejligt ude på terrassen, fuld sol og lidt læ fra hegnet. Herligt. Med en ordentlig overdækning, som er til at holde ud at se på, kunne jeg såmænd flytte der ud nu, og  så komme ind igen til efteråret.

God eftermiddag..

4 kommentarer:

 1. Hej Anne
  De "kurve" kan jeg rigtigt godt li'! Rangleflet? Det må jeg have lært.
  Lene
  p.s. her forudsiger de op til 26 fraders celcius i dag og jeg får nogle stykker til en "living willow workshop", skønt.

  SvarSlet
 2. Åhh, det klør i fingerne, når jeg ser alle de flotte kurve. Den ens rytme, og dejlige farve.
  I mange år flettede jeg meget, men da vi flyttede og jeg ikke selv havde pil mere, og derved ikke fuldte "min" pil hele vejen, er pileflet lagt på hylden. Forhåbentligt kan det blive genoptaget, måske når vi flytter i DK igen.
  Dejligt at kunne følge med her hos dig.

  SvarSlet
 3. Lene: god fornøjelse, med kurset. her går det løs i weekenden. Håber på godt vejr.

  Lise: Velkommen her hos mig. Ja fletteriet kan jo tages op igen, du må give llyd når du rammer DK igen. Kig evt. på min fletteside, www.pileflettilfolkoogfae.dk

  SvarSlet
 4. Jeg kommer fra Stevns og har flere gange været på kursus hos Marieanne. Har faktisk også hilst hurtigt på dig, for nogle år siden, da Marianne lige havde lavet sit nye værksted og der var åbent hus.

  SvarSlet