torsdag den 15. april 2010

Will I GO TO HELL FOR THIS:

Titlen på en helt ny bog om S-togs graffitti. Den har været undervejs det sidste år, der er arbejdet hårdt, samlet en masse materiale og fotos, som malerne har taget når de har været ud for at male tog. Forlaget  Klematis står bag udgivelsen. De tre forfattere er glade og stolte af deres arbejde. Jeg glæder mig helt vildt, til at se det fysiske resultat, har hørt så meget om den, og fulgt med i tilblivelses processen.

Tillykke med bogen drenge..

5 kommentarer:

 1. Det er vel ikke malerne selv der har lavet bogen ?

  Misforstå mig ikke. Jeg synes at grafitti KAN være flot og sjov på de kedelige grå betonmure og plankeværk der bare står og er kedelige.

  Jeg synes at grafitti KAN være kunst.

  Men jeg synes ikke at "dekoration" af S-tog er i orden.

  SvarSlet
 2. Annete:Det er der ingen tvivl om, det kan der diskuteres rigtig mange kloge timer om. Hvor er det ok, hvor ikke. Jeg har det, med reklamer, som du har det med maling af S-tog.Lad os bare blive fri for begge dele.

  Nej, bogen er skrevet af folk med interesse for den ikke etablerede, galleriagtige, pæne kunst. Hvor er grænsen og hvad vil folk med det de laver.

  SvarSlet
 3. Jeg synes den lyder spændende og interessant, tror jeg vil se om jeg ikke kan få fingrene i den bog. Jeg synes grafitti og street-art er utrolig spændende...selvfølgelig så læange det ikke er hærværk. Men her hersker der sikkert også stor uenighed om, hvad der er kunst og hvad der er hærværk, alt efter hvilke øjne der ser det...

  SvarSlet
 4. Helt sikkert en længere diskussion værd :-))

  Historisk set er der helt sikkert meget der har været totalt uforståeligt da det blev skabt og så siden er blevet kaldt kunst..

  Min den ældste lavede engang skoleopgave om grafitti og det var jo ikke nær så omfattende som en bog om emnet, men spændende var det og han og skolekammeraterne kom da også hjem med nogle meget flotte billeder af spændende, flotte og udfordrende kunststykker som egentlig var grafitti men endte som flot street-art.
  Jeg vil også meget gerne læse bogen på et tidspunkt.

  Ha' en fortsat dejlig dag og god arbejdslyst med kurvene i morgen. De ser supersøde ud. :-))

  SvarSlet
 5. I kan læse mere om bogen, på det næstsidste linket her til højre.

  SvarSlet