fredag den 7. maj 2010

Galla Fest

Så kom de af sted, de unge mennesker. Der er Galla Fest på Nordfyns Gymnasium i aften. Der har i lang tid været danset Lancier i Idrætstimerne. Ikke lige det Toke syntes er det fedeste, der må gerne være lidt mere fart på. Cathrine som han skal være sammen med denne aften, har gået meget op i, om Toke nu ville tage noget ordentligt tøj på. Rede sit lange hår, holde bordskik og ellers opfører sig rigtig pænt. De har drøftet hvordan de skulle ankomme til festen. De flest af Tokes forslag, så som bagtipskovl på en traktor, ladcykel o.s.v. har hun ikke syntes om. Der har været forespørgsel på store flotte biler ( lige som alle andre kommer i ) Her blev udgiften nok lige stor nok for S.U' en. 
For et par dage siden, var det så ved at være høje tid med transporten. Der var to andre par som manglede at finde kørelejlighed også. Valget blev at de skulle ringe til Kim's mekaniker. Han har et gammel terræn gående militærtkøretøj af en slags. Her kunne de sidde på  ladet, heldigvis med camouflage presenning over, ( det stang regner ) en gammel øl kasse som trappetrin, så de fine kjoler ikke skulle blive snavsede. De så flotte ud i deres fine kjoler og habitter. Deres chauffør var i fuld camouflageregnudstyr, som passede til køretøjet.Jeg syntes at det var herligt, at de kom kørende i denne sjove bil. De øvrige unge kom som man plejer i gamle veteranbiler, Limousine, Amerikanerbil o.s.v.

I dagens anledning havde Toke fået en elastik i håret, ren festfrisurer, som ellers står om hovedet på ham i kaskader. Jeg håber at de får en dejlig fest. Kim og jeg kører der ned senere, og ser den smukke herre på dansegulvet.
 

3 kommentarer:

  1. sikke der festes i dag..hos os har der været afholdt "førfest" :-)

    SvarSlet
  2. Herligt når de unge finder på noget der ikke er som de andres...jeg synes ellers forslaget med bagtipskovl var rigtig fint...det var lige sådan noget min yngste kunne have fundet på...Da hun skulle danse lanciers var der mangel på herrer, så hun klædte sig i herre galla tøj med høj hat og det hele...

    SvarSlet
  3. Forfriskende at det ikke skulle være en limousine ;-))

    SvarSlet