mandag den 17. maj 2010

Kvindens anatomi og hvorfor hofter er uundværlige.
Dagen har budt på lidt det ene og lidt det andet. Vejret har været meget dejligt her på Fyn, så jeg har tilbragt så meget tid som muligt udendørs. Der er hængt vasketøj ud, jeg har været i nærmeste forretnings by, Søndersø, for at få fyldt lidt op på de slunkne lagre. Bl.a. fik jeg købt en ny let havebænk. Den var dog lidt uhåndterlig, i sin store kasse. Det var ikke helt så let, at få den ned i indkøbsvognen. Det blev til at jeg måtte gi' mig. Der var ikke andet for, end at gå to gange. Ikke noget jeg ellers gør så meget i. Hellere forslæbe sig en gang, end gå to. Sådan. Nå men der blev betalt og flyttet på vogn og bænk. Som nævnt ikke kasse med håndtag, så jeg måtte gå to gange. Hvilket jeg så glemte at gøre, da det ikke lige er min stil, med alt det renderi.
Senere på dagen ville jeg så pakke bænken ud, den var der bare ikke. Pludselig så jeg billedet for mig, den var efterladt lige ved indgangen. Nu var skaden ikke så stor, jeg skulle på biblioteket i Søndersø og samtidig samle Toke op fra Gymnasiet. Så jeg drog til udkantsstaden, endnu en gang.

Jeg fandt bænken pænt sat til side med påskriften Betalt/Glemt.
Nu er det vel at i undrer jer over min overskrift, hvad er hun nu igang med, hvad fanden har hun nu gået og tænkt over, som kvinder kan bruges til .
Jo jeg har tænkt meget på, at vi er så svine heldige at vi er født med bredere hofter end mænd. Jeg kender den der med at vi skal kunne bærer et barn og dertil føde det. Det er  unægteligt et krævende foretagende og et gedigent hofteparti ikke at foragte. Men når så de små børn er kommet , så er det at vores hofteparti kommer til sin ret. Hofter er helt undværlige. Hvor ofte har vi kvinder ikke haft et barn på hofte, samtidig rørt i gryden, tal i telefon, læst lidt avis, fyldt tøj i vaskemaskinen.
Jeg priser mig lykkelig så ofte, når jeg skal bærer ting og sager, vasketøjskurven ud og ind af huset, papkassen med varer fra butikken. Kassen med bænken. Det lille rullebord som skulle op fra kældere. Ja der er ikke grænser for hvad man kan, når man  er i besiddels af er gedigent hofteparti. Jeg kunne blive ved. Hofter er kvinder født med fordi de så kun skal gå en gang . Man bruger simpelthen det man har lige ved hoften. Eller er der andre som har et forslag til hvorfor vi kvinder er bredere over r.... end mænd, ud over de her nævnte.

Jeg er forberedt på at der nok er nogle, som  vil føle sig stødt over mit valg af foto, jeg fandt det på nettet.  Det var faktisk de eneste rigtig brede hofter jeg stødte på. Kvinder/piger som afbilledes i vore dage, er der som regel ikke meget krop på. De dur simpelthen ikke. De kommer godt nok til at rende frem og tilbage mange gange.

5 kommentarer:

 1. Nemlig, du har fuldstændig ret, det er bedst at være lidt bred over hofterne, så skal man aldrig gå to gange...altså undtagen når man har købt en bænk, forstås.
  Nå, men jeg bliver altså ikke stødt over billedet...der skal dæleme mere til at sætte mit tis i kog!

  SvarSlet
 2. Hahahahaaa.. nåhhh så det er derfor vi har hofter, det er ski da en skøn forklaring. Jeg slæber mig ogås hellere halv ihjel end jeg går 2 gange. Skønt billede af en god bag, når enden er god osv...

  SvarSlet
 3. hi hi...enig :-)

  SvarSlet
 4. Hahaha, skønt indlæg og jeg må erklære mig fuldstændigt enig. Iøvrigt syns jeg grislingen er aldeles dejlig :-))

  SvarSlet
 5. jeg tænker...er det mon et hængebugsvin ?
  Men uanset..så synes jeg det ser rundt og blødt ud og har en fin numse....lidt vel behåret, men det kan også have sin charme....
  Jeg havde på et tidspunkt lejlighedpå 4.sal og sommerhus..... og ca. hver fredag i sommerperioden, så slæbte vi tingel-tangel ned fra 4.sal og ind i bilen...om søndagen modsat vej...pyha...og hverken jeg eller min mand gik én gang for meget...og her kunne alt på kroppen bruges..hofter..rundt om halsen...under armen...flere stykker tøj på kroppen...og store poser og kufferter, der var gode at bære på fjerde...de blev taget i brug....husker særligt én sommer, hvor jeg skulle lave assemblager til en udstilling, og der blev virkelig slæbt tingel-tangel med fra mit skrammel lager...frem og tilbage...men det var nyttigt, trods alt....
  Men pyhhh! man burde nogen gange være udstyret med kroge rundt på kroppen...der kunne foldes ud i de der tilfælde....

  SvarSlet