onsdag den 19. maj 2010

" Nærmestlykkelig " i sit es.






 I efteråret væltede et af de gamle rådne kirsebærtræer. Det har i adskillige år, været ud noget videre liv, bortset fra det som jeg har tilført i form af klematis og humle. Det har været kedeligt at se, at klematis' en ikke har trivedes som den tidligere gjorde. Men  på den anden side, så ville jeg nok også have været en anelse vissen i toppen, hvis jeg havde ligget under bunker af sne hele vinteren, og fortsat bare været ignoreret lige indtil i eftermiddag.







Træet har en størrelse, som ikke sådan bare lige lader sig rejse op igen. Så her er det at vi her på denne lykkelige matrikel, hvor der er både gammel traktor og veteran bil, ( Land Rover) blot vælger hvilken en af dem det skal være. I bilens snude sidder der et spil, dette måtte nu tages i brug. Kim var så han strålede. Op i træet med strop og vire samt taljeblok. Alt forsvarligt anbragt, mig ved styrepinden og Kim som holdt træstammen på rette kurs. Det endte efter lidt frem og tilbage halløj, med at træet igen står næsten lige nøjagtigt som tidligere. Nu må jeg se om der kan komme ordentlig gro i planten igen, det har tidligere været rigtig fint, når de to træer groede over til hinanden, fuld af lyserøde blomster, i  tusindvis.


3 kommentarer:

  1. Spændende projekt.....det glæder jeg mig til at følge :-))

    SvarSlet
  2. Et rigtigt "mandfolkeprojekt" det rejsen træ der (var sgi da lige ved at skrive rejsning) men så besindede jeg mig :-) alligevel!!

    SvarSlet
  3. Hm, ja men, hvordan? I kan jo rejse et dødt træ, men... er det holdt på plads med barduner?
    Om ikke andet, er det jo skønt at få brug af spillet på landroveren.
    Lene

    SvarSlet