fredag den 18. juni 2010

Jeg klarede det..
 Næsten da. Ja det holdt så sådan cirka 3/4 minut, så var standhaftigheden forduftet. Nu havde jeg lige sagt til bagerdamen, at jeg kun skulle have et rugbrød og ellers havde jeg valgt at være standhaftig, modstå de søde sager. Inden jeg nåede ud af døren, hørte jeg så kunden som stod for tur efter mig, bede om en jordbærtærte, det var simpelthen bare for meget. Jeg vendte resolut i døren og stillede mig op i rækken igen. Bagerdamen kunne ikke helt lade være med, at bemærke noget om det der med standhaftigheden. Aner ikke hvor hun fik den slags fra, har faktisk aldrig hørt noget lignende. Gad vide hvad hun egentlig talte om. Det er ikke noget jeg kender til.
Nu glæder jeg mig bare til min aften te, forhåbentlig nydes den på terrassen og så med jordbærtærte til. Uhmmm... det gider jeg godt.

Det er ellers ikke fordi jeg går så højt op ,i hvad jeg fylder mig med, men nu får jeg lige 14 dage på Samsø Højskole. Det er et sted, hvor der er fantastisk god mad på programmet. Det er sundt, meget grønt og jeg syntes at vi spiser hele tiden. Jeg ved af erfaring, at det koster lidt ekstra på sidebenene at være der, så derfor var det, at jeg måske ville springe de søde sager over her til eftermiddag, men på den anden side det gør jeg så også, spiser bare noget mere til aften, så det bliver nok ca. det samme resultat.
Jeg vil nyde det rigtig meget.

5 kommentarer:

 1. Rigtig god tur til Samsø...Samsø er et skønt sted og jeg var der for et par år siden og vi var rundt og se mange naturskønne steder og meget ude at spise....det var i august og jeg husker rigtig meget godt fra turen...samsø er et så lækker....

  SvarSlet
 2. God Samsøtur...fornuftigt ræsonoment med hensyn til de søde sager...jeg har været nød til at droppe alt for meget sukker...jeg kan simpelthen ikke styre mit blodsukker...så det er af nød og ikke af lyst jeg i en periode prøver at droppe især det hvide sukker!

  SvarSlet
 3. Kirsten, jeg må indrømme at jeg intet ved om mit blodsukkers tilstand. Jeg har bare hvad nogle ting angår rygrad som en sytråd.

  Anita, ja jeg glæder mig til Samsø igen igen. der er meget dejligt. jeg glæder mig til at bade.

  SvarSlet
 4. Altså....jordbærtærter med danske solmodnede jordbær på, dem skal man ikke gå udenom. De er bare så mums, og jeg sidder her midt om natten og funderer på om ikke sådan een skal ledsage mit bryllupskigningsprogram imorgen.....
  JO...det skal sådan een...

  SvarSlet
 5. Ja selvfølgelig Annette, det høre sig da til. Godt glo bryllup.

  SvarSlet