onsdag den 16. juni 2010

Så prøver vi lige at vende strømmen igen.

Jeg sidder på terrassen og nyder at det er stille ude vejr. Haverunden er gået og jeg har nydt, at den ene valmue er sprunget ud i dag.
 Jeg må lige have en kande te, så er der dømt faste igen, igen. Kl. 8 i morgen tidlig møder jeg op på B1 på OUH. Så prøves der igen med stød til hjertet. Det håber jeg så bliver sidste gang, og at det kan lade sig gøre. Efter den sidste indlæggelse for 14 dage siden, måtte jeg tage hjem uden resultat. Til gengæld skønnede overlægen at min puls var for høj, så jeg blev skruet ned på en anden frekvens. Det viser sig dog at være for lavt. Det går bare ikke, slet ikke efter at jeg har haft det så fantastisk godt siden pacemakeren blev implanteret i marts. Jeg har det åbenbart fint med en høj puls. At batteriet så bliver slidt ned hurtigere, ja det er der jo ikke noget andet at gøre ved, end at sætte et nyt og større i, næste gang. Jeg har bare nydt at have energi og overskud, så sådan må det bare blive igen.


 I eftermiddags tog Toke, Eva og jeg til Bogense. Jeg havde forskellige ting som skulle ordnes, og de to unge mennesker gik tur på havn og strand. Efter endt bibliotekstur og et indkøb i Imerco, af en ny blender ( som jeg overhovedet ikke gider nævne yderligere  her) mødtes vi på havnen, hvor vi fik de dejligste isvafler. Det var rigtig god hjemmelavet is, mums. Bogense er en meget dejlig og hyggelig lille by. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for at handle der. Der er nogle gode forretninger, ikke mindst min aller bedste, nemlig vinhandelen, som er en filial af H.I. Hansen fra Odense. Her dufter der helt fantastisk godt. Jeg nyder altid at komme der. Betjeningen er helt i top. 

 

Hvis du har bedre øjne end jeg, kan du skimte navnet på skibet, Castor. Det er en lille tur båd som sejler til Samsø , flere gange om ugen. Desværre skal jeg have alt for meget pikpak med, ellers kunne det have været dejligt at sejle med den, op til Samsø.

Glædelig solskinsdag i morgen. 

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder. Både din skamløse valmue og ikke mindst stemningsbillederne fra Bogense.
  En rigtig glædelig solskinsdag i morgen til dig også med ønsker om at du rigtigt må komme i stødet denne gang.
  Lene

  SvarSlet
 2. Skønne billeder fra Bogense :-))

  Ja det havde da været nemt at sejle til Samsø (det anede jeg slet ikke at man kunne fra Fyn).

  Jeg krydser fingre for held med støderiet idag...

  SvarSlet
 3. Håber det er gået godt med den elektriske strøm...og at justeringen kommer til at virke, så du ikke skal være "flad svane"

  SvarSlet
 4. Tak for de gode ord. Jo det gik godt med at få vendt strømmen. Nu er der dømt sovning.

  SvarSlet