lørdag den 26. juni 2010

Tillykke til studenten.


Det er ikke fordi jeg har glemt det, men det har bare været noget som jeg har glædet mig over, sådan inde i mig selv. Jeg har jo heller ikke været hjemme i denne uge, og fejring af dagen har der heller ikke været noget af.
Toke blev STUDENT i mandags, det er jeg selvfølgelig både glad og stolt over. Det er ikke mindst flot klaret, fordi han faktisk gik død ret tidlig i forløbet. Han har simpelthen ikke gidet, været særlig motiveret eller flittig. Han har flere gange talt om at holde op, men har ikke rigtig haft nogle andre forslag til hvad der så skulle ske. Ja, jo sabbatår, noget jeg tror han har hørt om ude i byen. Det er ikke hjemme hos os dette fænomen er aktuelt. Der er der arbejde altid, og intet der bare kommer af sig selv.

Som sagt var jeg ikke hjemme og det er jeg faktisk ked af. Jeg planlage højskole ugerne i efteråret 2009, så på det tidspunkt tænkte jeg ikke lige over, at uge 25 ville blive ugen for studenterhue og dimission.Pis..
Der har derfor ikke været fejring af den fine hue, jeg har faktisk ikke set ham med den på. Jeg har foto apparatet her hos mig.
Det laver vi om på, når jeg kommer hjem og når STUDENTEN får krabbet sig hjem fra Roskilde Festival. Her opholder han sig den næste uges tid, jeg tror at det bliver i en tilstand, som jeg ikke ønsker at vide noget om.
Men har på siden vil jeg gerne udbringe et stort HURRA og et kæmpe TILLYKKE til Toke.

3 kommentarer:

 1. Super tillykke med og til Toke. En del af fejringen kan jo bestå af et velfortjent bad og et sundt måltid mad. Det trænger han garanteret til efter en uge på festival.
  Vejret over Roskilde er ikke fantastisk idag, så man kan frygte at de skal sætte telte op i regnvejr (begge mine drenge er derude på festivalpladsen også)..

  Fortsat godt Samsø-ophold til dig ...:-))

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham...uh hvor jeg kender det der med at gå død i gymnasiet. Min den yngste havde en forfærdelig periode i 2g, hvor hun var så tæt på at give op...men heldigvis tog hun sig sammen og gennemførte alene ud fra den grund, at hun ellers ikke ville kunne komme på universitet...Mht Roskilde, nej det vil vi ikke vide noget om, men historierne derfra får vi nok alligevel når de møgbeskidte vender hjem...

  SvarSlet
 3. Yes, jeg hører det hele bag efter, heldigvis er Toke en åben og meget fortællende dreng. Ja jeg håber, at de er i stand til, at passe på hinanden. Toke syntes at det var spildt tid hvis han droppede ud af Gym. Så derfor holdt han ud. Så var der også lige nogle hyggelige kammerater.

  SvarSlet