mandag den 5. juli 2010

Jeg mangler simpelthen rytmesans.


Egentlig syntes jeg jo ikke at jeg i almindelighed mangler rytmesans. Jeg kan rigtig godt lide at danse og kan da også nogenlunde følge musikken.
Men hjertet er igen " faldet " ud af rytmen, det flimrer fortsat. Jeg har jo nok bemærket at det ikke var i ro, men samtidig har det jo været sådan i et par år, så jeg har vænnet mig til det. Men altså, nyt DC konverterings forsøg, ny medicin og endnu flere blodprøver. Det er ikke noget jeg er så bekymret over, men jeg føler mig lidt som fast inventar hos både læge og på afd. B1 på OUH.

 Hvor er jeg dog taknemlig for, at i alle gider at være med til at betale skat, så jeg bare sådan kan rende ud og ind af dørene, til det hele fungere igen. Hvis jeg skulle have betalt ved kassen, ja så var der ikke blevet lagt så meget som bare et af de allermindste batterier ind her hos mig. Det ville jeg slet ikke have råd til.

Endnu en dag hvor jeg kan glæde mig over, at have en vase fuld af pæoner stående på bordet.  Aftensmaden skal helt sikkert nydes ude i haven, og så vil jeg lige have rørt en stor spand kalk op. Så kan jeg komme igang med at kalke huset i morgen tidlig. Måske gør jeg klogt i at lytte til vejrudsigten først, hvis det regner er det nok ikke lige tid til kalkning. Jeg glæder mig til at svinge kosten og se huset blive fint igen, det er meget tiltrængt. Det vil klæde det nye tag også.Det er en fantastisk flot grøn farve, den lådne løvefod har. Den er jeg ret vild med.

5 kommentarer:

 1. Anne, jeg er også vild med den lådne løvefod - men pæoner har jeg ikke i haven; men nyder billedet af dine meget smukke eksemplarer.
  Lene

  SvarSlet
 2. ......og så håber jeg selvfølgeligt, at du snart finder ud af, at finde rytmen :-)
  Jeg er ret imponeret af, at du går i gang med at kalke huset, når du nu ikke er helt i top.
  Lene

  SvarSlet
 3. Og jeg hører til dem der med stor glæde betaler min skat :-))

  Jeg håber det snart lykkes for dem at finde DIN rytme igen, der er sjovere tidsfordriv end at fare ind og ud hos lægerne på OUH ...

  SvarSlet
 4. Ja tak skal i have, rytmen findes måske. Skat har jeg også altid betalt med glæde, tænk hvor meget ville se anderledes ud, uden. Bare vi deles solidarisk, så fint nok.

  SvarSlet
 5. Løvefoden er omtrent en af havens smukkeste planter, farven er jo nærmest limegrøn...og så kan den stå inde i en vase meget længe. Den er smuk solitær, men også son fyld i buketter...

  SvarSlet