mandag den 30. august 2010

Himlen over Philip Schousvej.


Den smukkeste morgen. Blå himmel, det jeg kan se af den. Den ligger som et let låg,over karreen hele vejen rundt. Bortset fra de flere etager, er det jo næsten som firlænget bondegård. Ikke helt, men næsten. Heldigvis bor Rasmus og Bianca på 4 etage, så der er massere af lys.
Jeg har fået "snakket" med Nanna om hvor vi skal hen, her til morgen. Jeg håber at hun finder Danmarks Designskole, og en god parkeringsplads til mig. Det er faktisk lidt underligt , det der med maskindamen, jeg er så vant til,at det helt er mig selv som skal holde styr på hvilken retning jeg nu skal i.

Jeg håber jeres morgen er lige så smuk, som den er her.

4 kommentarer:

 1. Når jeg skal nogen steder er det Birgit der bestemmer, og hvis jeg bliver sur på hende stiller jeg den om på Hans...hav en god sensommerdag!

  SvarSlet
 2. ÅH kan man skifte maskindamen ud. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig, for hun kan ganske enkelt ikke udtrale gadenavne, så de er forståelige. Det er ren volapyk det hun siger. Hvis ikke jeg kunne læse, så var jeg ilde stedt.

  SvarSlet
 3. Hvor sjovt! Jeg boede lige ved siden af i en gård, der lignede den. De første 18 år af mit liv, sådan cirka, boede jeg nemlig på H. Schneeklothsvej, der ligger kun to veje derfra. Jeg boede endda også på 4. sal, så udsigten var næsten den samme... ;-)

  SvarSlet
 4. Ja Mia der er somme tider sjove sammen fald.
  Da jeg var indlagt på OUH i foråret, mødet jeg en gammel dame, som havde boet i nabo huset, til den opgang hvor min yngste søn lige er flyttet ind.

  SvarSlet