mandag den 30. august 2010

Maskinparken er udvidet.

Jeg har længe før disse smarte navigationsmaskiner fandtes, manglet en sådan. Jeg har kørt så mange kilometer i områder, hvor jeg aldrig har været før, har kørt så mange kilometer forkert og spildt uanede mænger af tid, på landeveje, grusvej og alfarveje, blot for at konstaterer at jeg var helt galt på den.
Når først man er røget ud af, et af krak udskrifterne, ja så er men da helt lost. Det har jeg været så ofte.
I dag besluttede jeg så, at det skulle være slut med det pjat. Jeg har været i Odense for at købe en lille GPS, som jeg håber vil fører mig let igennem trafikken i København. Min førerhund hedder Nanna og jeg håber at hun er til at holde ud at høre på. Ellers har jeg selvfølgelig et lydbånd med, som forhåbentlig kan over døve hende.


Jeg har selvfølgelig haft mit hyr med at få Lor... til at fungerer. Det er ikke fordi jeg slår mig på lårene af begejstring over denne lille maskine og dens funktioner. Den reagerer sådan ca. hver 15 gang der trykkes på Udfør knappen. Det er lige noget som kan få mit p.. i kog. Jeg fatter simpelthen ikke, at noget som giver sig ud for at være så let og enkelt, ikke barer fungerer. Jeg gider ikke at bruge en masse tid på, at skulle sidde og trykke på noget som ikke reagere, prompte.  Men jeg håber da at Nanna får mig straight igennem til først Frederiksberg og de kommende dag til Danmarks Designskole  på Strandboulevarden. 

3 kommentarer:

  1. Hehe, hvor sejt Anne.....Tillykke med vidunderet....Du kan faktisk tage lyden helt fra ogf nøjes med billedet af din rutebeskrivelse og det er ikke så tosset endda:-))

    SvarSlet
  2. Jeg må sige at Nanna kun sagde noget når det var nødvendigt. Heldigvis er det fra påkørselen til motorvejen, og så lige ud til jeg når kvarteret omkring Folehaven. Det var faktisk en stor hjælp, med hende Nanna.

    SvarSlet
  3. Du skal nok blive glad for Nanna. Jeg er trods alt glad for min Helga, selv om hun finder på mange julelege... ;-)

    SvarSlet