tirsdag den 28. september 2010

Hvad gør jeg.

Er der nogle derude, som ved hvordan jeg kopierer denne blog, så jeg kan få  indholdet med over i det nye design, jeg har lavet. Eller laver jeg " bare" om på denne her og håber at det går godt.

5 kommentarer:

 1. Anne...er dit nye design også hos blogspot?...så tror jeg bare du kan lave designet her om...
  men det er blandt andet derfor jeg har lavet mig en "Annes Legeplads" for her prøver jeg de ting af, som jeg ikke tør på min nu 3½ år gamle blog..for tænk hvis det hele forsvandt...
  Måske jeg bare gjorde dig forvirret?

  SvarSlet
 2. Du kan kopiere hele indholdet af designet som html og så løgge det ind her. Det eneste der så går tabt er hvis du har tilføjet widgets.

  Du kan gemme dit nuværende design samme sted, hvis der er nervøs for om det går.

  Sig til hvis jeg skal guide dig derhen :-)

  SvarSlet
 3. Anne: Jeg har lavet mig en legeplads. Småt Brændbart. Der har jeg efterhånden fundet hvad jeg vil have. Men flytte det gamle her , ja jeg må prøve.

  Piletosse: Tak jeg vender lige tilbage til dig, vil gerne have hjælp.

  SvarSlet
 4. Jeg ville sige det samme som piletosse...Der er nemlig en funktion under indstillinger hvor du "bare" kopierer den gamle og så efterfølgende importerer den igen. Det kræver en del klik frem og tilbage, men kan sagtens lade sig gøre...
  Er "småt brændbart" een vi andre må kigge med på ?
  Ha en fantastisk dag og god arbejdslyst :-))

  SvarSlet
 5. Jo tak for det med dagen. I lige måde. Jeg vil gå ind og prøve mig frem. Det er jo også lidt spændende, hvad der sker. Vi ved først hvad det går ud på nar det er prøvet. Mon ikke du kan komme ind på Småt Brændbart, på min profil. Jeg ved det faktisk ikke. Jeg har nu tænkt mig at beholde Folehaves univers, som titel.

  SvarSlet