mandag den 13. september 2010

Så vender det..


En enkelt som er gået i frø og de sidste krampetrækninger i haven her hos mig.

Glædelig efterårsdag.

5 kommentarer:

 1. Her har jeg tændt for varmen for første gang siden april (tror jeg).....
  Det gælder om at få det bedste ud af efteråret :-))

  SvarSlet
 2. Det er jo egentlig en dejlig tid, der skrues lidt ned for blusset og vi rykker indendøre. Her håber vi meget på, at få tilsluttet ny brændeoven i denne uge. Det er ved at være tid for en pind på ovnen.

  SvarSlet
 3. Hej Anne....ja det går jo den vej..gost det kommer snigende langsomt...tanken om endnu en vinter som sidst har feåt godt tag i mig og jeg har virkelig begrædt sommerens forsvinden, men nu er jeg ved at vænne mig til det og nyder efteråret....og aftenerne bliver mere indendørs og hygge med brændeovn og lys i lamperne...blomster bliver der mindre af i naturen....i haven står georginerne stadig endnu men det er bare indtil nattefrosten ikke kan klares med lidt fiberdug mere...
  men man må nyde det som er.....

  SvarSlet
 4. Ja Anita, vi kan heldigvis ikke gøre noget ved det. Mine geoginer har måtte blive i potterne i år. Det er ikke det store blomsterflor jeg har at nyde der.

  SvarSlet
 5. Ja, vi lakker mod tiden for hygge i stearinlysets skær og lidt varme på. Vi var fristede til at tænde for varmen allerede i formiddags, men blev enige om, at det skulle vente lidt længere.
  En rigtig god weekend til jer på Fyn.

  SvarSlet