søndag den 12. december 2010

Det var så den weekend.Ja det var ikke i Odense, jeg tjente min løn denne weekend. Heldigvis er der vikar arbejde i morgen, så tjener jeg lidt der.
Kim og jeg har fået styr på hvad der skal købes af gaver. Så håber jeg, at vi kan få hvad vi har besluttet os for. Jeg kan ikke rigtig lade være med at fortælle, at jeg allerede har bestilt min gave fra Kim, altså til mig, fra Kim. Ulla Hermansen ( smukkesmed) var med på julemarkedet og jeg har et par øreringe fra hendes hånd. Nu så jeg så, at hun havde ægte natur perler, som jeg syntes er så smukke, når de er lidt ujævne og dråbeformede. Jeg har sammen med Ulla, fundet ud af hvordan de skal se ud, og hun laver dem til mig. Det glæder jeg mig rigtig meget til.
 Billedet her over har jeg tidligere brugt, i forbindelse med at jeg læste PIGEN MED PERLEØRERINGENE.. Jeg har siden ønsket mig et par øreringe med en natur perle. dem får jeg nu. De visse frem efter jul, her på siden. Jeg får dem jo ikke før d. 24. Min perle er ikke så stor som den på billedet, men den er der og jeg er sikker på at den er passende til mig.
Så må vi se om jeg skal til at gå med tørklæde, som på billedet her. Måske vi får se.

3 kommentarer:

  1. Godt at have styr på hvad der skal købes af gaver...det er vi ikke kommet til endnu...men vi satser på at nå det inden den 24...

    SvarSlet
  2. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg skulle være i rigtig god tid. Min erfaring er, at d. 23 er det svært at få fat i det man kommer efter. Så vi satser på god tid i år.

    SvarSlet
  3. Det er da skønt sådan at bestille sin egen julegave...ingen overvejelser om bytte-bytte-købmand bagefter. Ved du forresten at den bog er filmatiseret på skønneste måde? Bestemt værd at se :-)

    SvarSlet