mandag den 13. december 2010

Livet har ikke givet mig noget godt..

er overskriften på forsiden af dagens avis, som her i huset er Politiken, der bringes en artikel om kvinder i Afghanistan. Det er rystende læsning, som falder i tråd med en lydbog som jeg lige har hørt. Kahled Hosseini : Under en strålende sol. Den kan stærkt anbefales.
Artiklen i Politiken omhandler b.la. et kvindekrisecenter i Kabul, hvor voldtagede, mishandlede og tvangsgifte kvinder har søgt tilflugt, for deres familie og mænd. Centeret står i fare for at skulle lukke, da de økonomiske midler ikke længere vil blive tilført. Politiken starter en indsamling i samarbejde med Dansk Røde Kors til støtte for centeret, i håb om at det kan fortsætte sit arbejde for de kriseramte kvinder. Gå ind og læs forside artiklen, samt Analyse 1. sektion side 2. Ligeledes Tema: 1.sektion side 8.
Læs så bogen eller hør den, der kan godt strikkes, køres bil, laves mad eller så meget andet imedens man lytter. Så får man da noget meningsfyldt indput.2 kommentarer:

  1. Jeg kan også kun anbefale Under en strålende sol...Den er god at blive klog på...og så er det en rigtig spændende "historie"

    SvarSlet
  2. Meget spændende bog....Og sundt for os alle at blive bare en smule klogere på andre kulturer og livsvilkår :-))

    SvarSlet