tirsdag den 7. december 2010

Så er det de tider.....

 hvor der er brug for lidt varmere tøj. B.la. er det dejligt, at kunne tage strømpebukser på. Det kan være under et par bukser eller til nederdel/kjole. Men fanden skal da vide at det er lige ved at bringe mig til kogepunktet, når de selvsamme strømper skal trækkes på. Benene er alt for korte, rø... kan der simpelhen ikke være en rø. i. Nu er det ikke sådan, at jeg er ekstremt høj eller stor på den anden led, jeg er faktisk så jævnt kedelig og helt almindelig af højde og drøjte.
Hvem er det, som kan finde på at lave sådanne beklædningsdele, som faktisk ikke kan bruges til noget. Hvem er det som tror det er fedt at gå rundt med skridtet på et par strømper hængende nede imellem knæene. Det må være en, som aldrig  selv bruger den slags beklædning. Der er i det store hele tale om de tykke uldne !!! strømper. De tynde er det muligt at få slæbt op og bag ud over bagpartiet, for det meste da.

 Om det igen er mændene, der skal have skylden for at sidde og udtænke  et eller andet de ikke ved en skid om, ja jeg ved det ikke. Måske der det bare kvinder med en benlængde som gangvorter. Jeg er faktisk tilbøjelig til at tro det sidste. Hvilket jeg bygger på at jeg for mange år siden, var på lejrskole med mine daværende kollegaer, to mænd. Problemet var så, at jeg igen stod med disse ubrugelige strømper og blev irriteret. Jeg røg lige ind i stuen, hvor de to herre sad, jeg iført disse håbløse, skridthængende strømper. Spurgte om de kendte det her irriterende fænomen, galfede op og forventede medhold. De gloede helt måbende på mig, og forsikrede mig om at det kendte de intet til. Måske er det rigtigt, eller også ville de ikke indrømme at de, sådan nu og da gik i strømpebukser.

Er jeg den eneste som syntes at dette er et problem, hvad er jeres erfaringer. Er det virkelig sådan at vi igen skal tilbage til de hjemmestrikkede buksestrømper. Så tror jeg at jeg finder en anden løsning.

10 kommentarer:

 1. Er helt solidarisk i dit synspunkt. Et genrelt overset problem. Har selv relativ normal rø., men kan også døje med at skridtet hænger ved knæene. Kan nogen gange løses ved et par mormor trusser udenpå ;o)

  SvarSlet
 2. Prophecy: Måske vi skulle starte en produktion af strømpebukser med indbygget mormor trusse. I disse krise tider må man jo være opfindsom.

  SvarSlet
 3. Ha-ha, Anne, du er sgu sjov, når du hidser dig op! Men bortset fra det, har du så helt ret. Måske ikke efter danske forhold, men herovre er jeg langbenet i forhold til de fleste, og problemerne med strømpebukserne er de samme. Som du siger, er det så nogenlunde med de "tynde" strømper, fordi de kan fåes i mange forskellige størrelser og faconer, så de hverken hænger nede mellem knæene eller sidder i år op af benene på de, som har gangvorter.
  Lene

  SvarSlet
 4. Jeg mente selvfølgelig: sidder i ål.
  Lene

  SvarSlet
 5. Mon det er mændene der har opfundet strømpebukserne :-)

  SvarSlet
 6. Der er en løsning.......Jeg har vildt lange ben men har fundet ud at jeg kan købe H&M's varme strømpebukser....Du må ud og finde en H&M Anne :-))

  SvarSlet
 7. Tak for indput. Annette, den der med H&M den går ikke her, det var lige derfra jeg måtte kasserer nogle af strømperne. Jeg er lang benet, men det er der nu så mange der er. Hvis jeg ser tilbage på min ungdom, ja der var det noget helt andet.Der var en benlængde, den var ikke for mikg. Der var en ærme længde, heller ikke for mig. For ikke at tale om sko til kvinder i str. 43,altså herre læst.Det med sko er ikke ændret, men bukser fås nu i mere end en længde. Jeg kunne komme til at fremstå som abnorm, det er jeg nu ikke,set i forhold til så mange jeg møder i daglidagen.
  Men nu er jeg jo ikke typen som giver mig, sådan bare lige. Så der kommer nok noget op. Måske skal jeg i de meget dyre butikker,for at få det rigtige. Herligt med lidt strømpe snak.

  SvarSlet
 8. Ja, du har ret for så vidt gælder de billige strømper fra Henry og Laurits...Jeg har fler par uldne som jeg bruger her om vinteren...og de sidder altså ikke nede mellem knæene... Men det er fandme irriterende når de gør det!

  SvarSlet
 9. Ja Kirsten, det giver denne her meget ungdommelige gangart. Jeg finder den ikke så charmerende og jeg tror faktisk, at man ender med hoftedysplasi, sådan efter nogle vintre. Hra hørt at det blant unge, er ved at være et problem, altså det med hofterne. Gangarten tror jeg ikke de tænker over, det handler bare om, at man trods alt ikke falder helt i bukserne.

  SvarSlet
 10. Anna, vi er enige, så enige.
  Dog har jeg problemer med både tykke og tynde. Jeg frygter hver gang, jeg er nødt til at iføre mig sådan et stykke tekstil, jeg bliver svedt og stresset undervejs og til sidst så arrig, at det som regel lykkes mig at få dem revet i stykker (de tynde modeller). Og det er selvfølgelig lige præcis de gamle som har holdt i årevis og som passer.
  Jeg ser ovenfor, at du har ramt et punkt, som vi er mange der har problemer med.

  SvarSlet