fredag den 10. december 2010

Velkommen til Filosofgangen i Odense.

Jo det er ganske rigtigt en invitation, til at stikke næbet en tur ind på Kunstbygningen Filosofgangen i Odense. Jeg skal, sammen med en større forsamling, være her de næste to dage, altså lørdag og søndag d. 11-12 december. Jeg sidder i underetagen, hvor jeg håber at jeg får solgt nogle kurve. Faktisk har jeg de sidste to uger været ret flittig i værkstedet. Ud over hvad jeg havde i forvejen, har jeg yderligere fået flettet nogle kurve, og ikke mindst nogle foderkræmmerhuse.
Jeg skal b.la. være på etage med Karin Søgård som er keramiker, jeg glæder mig til at vi får et par dage, hvor der ind imellem kan snakkes lidt. Ligeledes kunne jeg af skiltene se at Ulla  Hermansen som laver smykker også skal være lige ved siden af, så det bliver der nok noget grin ud af. Måske ender det oven i købet med, at jeg kommer til at bruge nogle penge. Det sker altid til den slags markeder. Der er så mange fine ting og sager. Ikke at jeg mangler ting og sager. Tvært imod. Men jeg kan fristes. I de senere år har jeg faktisk været ret standhaftig, ikke at købe så meget af dette og hint. Det samler bare støv og jeg skal støve det af, det gider jeg faktisk ikke.

Jeg håber på et par hyggelige dage i Odense og det kunne være rigtigt hyggeligt hvis der var nogle af jer som læser med her, som kom ind for at se de fine sager som sælges, drikke en kop noget fra caféen og lige give jer til kende med en hilsen på. Det ville være sjovt at få ansigt på nogle af jer, som jeg kommunikerer med, uden at kunne se jer.

Ja foto afdelingen slås jeg med endnu. Jeg har godt nok prøvet meget forskelligt, men intet virker. Min computer vil bare ikke kommunikerer med mit kamera. Det er SÅ irriterende. Jeg skal virkelig beherske mig for ikke at smide begge dele ud igennem vinduet.

1 kommentar:

  1. Rigtig god fornøjelse i weekenden, det lyder som et dejligt julemarked...kommer dog ikke forbi, men jeg håber du får hilst på andre bloggere :-D

    SvarSlet