tirsdag den 11. januar 2011

Det er i år det sker.

Jeg må konstaterer at der i den tiltagende valgkamp, ikke på noget tidspunkt, fra nogle af de eksisterende partier, er nævnt følgende sparemuligheder.  Hermed er de givet videre til enhver som måtte kunne bruge dem : Drop ministerpensioner. Nedlæg militæret, de er for dyre og for farlige, de kan ikke styrer en økonomi. Adskil stat og kirke. Vi lever i et samfund som er meget forenings orienteret, frivilligt arbejde er enormt populært. Lad dem som følger kirken betale medlemsgebyr, nøjagtigt som man gør i en hver forening. Kongehuset må simpelthen se af få sig et job. 
Jeg er ikke økonom, men jeg tror at der er rigtig mange penge at sparer her. Det er ikke områder som berører rigtig mange mennesker. De er der og de er dyre, men hvem har nogensinde set en afgået politiker eller for den sags skyld en kongelig på område kontoret. Hvilken fagforening er de mon medlem af?

Så langt rækker min solidaritet bare ikke....hvad med din?

1 kommentar:

  1. Ja, Anne jeg tor vi er mere end enige her...Drop det militær som vi poster milliarder i... Deres grej og helikoptere og skidt virker jo alligevel ikke. Hvos endelig der skulle være et militærforetagende kunne det evt være et lille forsvarsberedskab af en art...Måske
    MHT kongehuset og ministerpensioner så tror jeg også der er peneg at hente der... Der er en vis kontrast mellem disse dages debat om starthjælp og så den apanage som de kongelige modtager!!! Det kan da godt lige sætte mit tis en smule i kog!

    SvarSlet