søndag den 9. januar 2011

Se den.

Foto et sted fra nettet.

Se den . Det er ikke for at gå i biografen til en komedie, ej heller gru og rædsel, som sådan, blot overlevelse under forhold som ligger de flest af os fjernt. Absolut en film jeg kan anbefale. Det går langsomt, er hovedsagelig gråt og brunt, og skide barskt, men bestemt ikke urealistisk. Desværre er det en del af verden, også . Det bliver en af de film jeg vil have på nethinden meget længe og lagre i mig frem i tiden.

3 kommentarer:

  1. Den er noteret til senere kigning :-)

    SvarSlet
  2. Jeg har ikke set den, men det vil jeg gerne...den lyder spændende...faldt faktisk over lidt omtale af den og lidt for hurtigt fik jeg nok affærdiget den med at det nok bare var en af de sædvanlige med for meget gys....men du fik mig til at nærstudere omtalemn og se nogle trailers fra filmen....og det var alt for dumt af mig at affærdige den, kan jeg se...nok sådan noget som fordomme om amerikanske film, vil jeg tro....men fordomme kan blive for indgroede...tak...

    SvarSlet
  3. Anita du har ret, vi er tit hurtige til at dømme. Den er ikke voldsom. Ingen nedslagtninger, dog få indslag havor noget har været voldsomt. Men på ingen måder splatter. Et stort barn, med et stort ansvar. Ingen hurtige klip og total glimtende farver og skift.

    SvarSlet