lørdag den 8. januar 2011

Det kan godt være....
at vi har haft kulde og massere af sne. Nogle har fundet det rigtig irriterende, og ALT for koldt og besværligt. Det med koldt og massere kan jeg være med på. Tidligere i et indlæg, slog jeg til lyd for at sneen blev  liggende til d. 1.marts, det fastholder jeg. Sådan som det ser ud udenfor, efter de sidste par dages tø og småregn, det er rent frygteligt. Grimt, gråt og møg beskidt. Det gider jeg simpelthen ikke at have, basta. Mit forslag er, at vi den 1. marts vågner op til grønne plæner , intet sjap, intet som er beskidt og grimt, erantis og vintergækker i store mængder. Varmegrader som ligger omkring de 10-15 grader, fugle fløjt fra oven og glemmer at det har været mørkt og koldt.  Hvad siger i til det, var det noget måske.

Tilgengæld var jeg så heldig at få besøg af en flok Silkehaler her i de gamle frugttræer, den anden dag. Jeg kunne gå ganske tæt på dem.
Hermed god weekend

10 kommentarer:

 1. Jer stemmer også FOR :-)

  SvarSlet
 2. Godt piger, så er det hermed besluttet. Jeg bestiller bare. Ikke at mine forbindelser, i den retning er så formidable, men lidt kan vel også gøre det.

  SvarSlet
 3. Ja og så er silkehalerne så smart indrettet, at de kan indtage store mængder alkohol, uden at blive påvirket. Silkehalens lever er simpelhen større end normalt. Dette da de lever af gærede bær. En beruset silkehale vil ikke havde store overlevelses chancer + den risiker at få et klip i vingen hvis den flyver i beruset tilstand :-)

  SvarSlet
 4. Det vil jeg godt tilslutte mig!
  Lene

  SvarSlet
 5. dejligt at se billeder af silkehaler...som jeg aldrig har set i virkeligheden...så jeg må have det tilgode :O)
  Ja jeg må vel sige at tiden med sjap og pløre jo nok er uundgåelig, men jeg ved jeg kommer til at savne tiden med sne, hvor det var så nemt, når man kom hjem, ingen mudrede støvler eller mudret hund, skibukserne allerhøjst våde forneden....og hunden startede ud allerede idag med at være godt beskidt og skulle tørres grundigt inden den videre færd fra entréen...så...

  SvarSlet
 6. Den er ok med mig!
  Hvis du evt. kunne inkludere Holland i dine ønsker, så vil jeg være ovenud tilfreds.
  Der er ikke meget sne tilbage hernede, men det der er har også antaget en trist kulør, for ikke at sige møjbeskidt ☺

  SvarSlet
 7. Jeg stemmer helt klart også for ideen...Fikser du så lige det Anne?
  Jeg er også træt af sne især det "brune snesovs" der ligger alle steder...

  SvarSlet
 8. Yes, Kirsten, jeg prøver lige.
  Annette, selvfølgelig er Holland inkluderet, helt klart.
  Anita, ja forbandet svineri,, det er hvad det er.

  SvarSlet