tirsdag den 4. januar 2011

Hvem er jeg og hvis ja, hvor mange.
Dette og andre lignende spørgsmål, har jeg de sidste to dage været rund om, under mit besøg hos Marianne. Vi kommer vidt omkring, som altid. Der er så mange rum som skal vendes. Der er de indre og de ydre, hvad gør de ved en og hvordan agerer man i dem. Er der rod i nogle og ro i andre. Hvor mange består man egentlig af. Dette samt så mange andre ting har vi snakket om, under kyndig te og kaffe drikning, ja for ikke at nævne suppe og rødvinsindtag. Strikketøjet har der ligeledes været gang i.  Jo det har været et par rigtig gode dage, som giver overskud til så meget. Vi gad ikke lige flette værkstedet denne gang. Men vi fik lagt planer for, hvad vi gerne vil arbejde med , fundet nye datoer for vores samvær og  snakket rigtig meget om hvad vi har af nye tanker og ideer ud i flet. Ja det kan gå hen og blive flet med variationer.
8 kommentarer:

 1. Lyder som et godt samarbejde i har. Har du læst bogen og kan anbefale den?

  SvarSlet
 2. Prophecy: Jeg har ikke fået købt den endnu, Marianne havde den liggende. Jeg investerer i den. Så må vi se, hvad der står af brugbart. En anden titel som også lå på bordet var, Nuets kraft af Eckhart Tolle. Jeg tænker at det er læsestof med grobund for meget diskution i.

  SvarSlet
 3. Det var da en herlig titel på en bog. Du må fortælle om den, når du har læst den... :-)

  SvarSlet
 4. Jeg måtte straks "google" den titel, den lød for spændende til at lade ligge. Efter hvad jeg har set, må den vist på ønskesedlen, men jeg afventer spændt din mening om bogen.
  Dit smukke indlæg "Det laver sig af sig selv" fik mig til at tænke på, at det egentlig først er efter blogning er kommet ind i min verden, at jeg selv har fået øje for alle disse vidunderlige detaljer, naturen viser os. Før da var fotografering mest noget med familiefester og diverse attraktioner.
  En god dag til dig, Anne

  SvarSlet
 5. Jeg er ret vild med titlen.....og så læses det herligt at du har haft sådan en omgang kvalitetstimer i godt selskab. Det skal alle have plads og rum til ind imellem :-)

  SvarSlet
 6. Tak for kommentarer. Ja titlen er helt forrygende dejlig. Det er en filosofisk bog, så det er nok ikke, en jeg sådan lige løber igennem. Har lige bestildt den på Biblioteket. Håber at få den inden, jeg skal være sammen med min 10 kvinder store flettegruppe. Så skal der nok blive vendt et og andet. Vi har 6 dage sammen til dette og hint.

  SvarSlet
 7. Ved ikke, om det er hende Marianne, vi begge kender, men godt nytår skal I altså have.

  Kh Claus

  SvarSlet
 8. Jo Claus, det er hende,Marianne " PIL I DET FRI " Hun har lige fået en ny hofte, igen, igen. Alt fint hos hende. Jeg ser Marianne igen i næste uge.Selv godt nytår. KH Anne

  SvarSlet