tirsdag den 1. februar 2011

Another year...se den.

Foto lånt fra biosite af en slags.

Denne helt almindelig flade tirsdag aften, har jeg og Kim tilbragt i mørke. Det vil sige i biograf mørke. Som jeg tidligere har nævnt, så er jeg til stille og langtsomme film. Gerne i dunkle farver. Denne aften var det nu ikke de grå brune kulører ( nå ja kulør og kulør) som var de fremtrædende, men det var en af mine bedste instruktører som igen havde udfoldet sit talent på lærredet. Mike Light er just nu på med Another Year. den kan stærkt anbefales. Der er så meget menneskelighed i hans film, tempoet er jeg så vild med og hele tonen er bare fantastiske. Se den, du vil kun blive klogere.

4 kommentarer:

 1. hej Anne !

  ja den lyder spændende...jeg har tidligere set en af Mike Leighs film, men kun den ene...den hed "Secrets and Lies! og det er mange år siden...men den var rigtig god og jeg kunne sagtens finde på at se "Another year"....og så kan jeg godt lide Mike leigh som instruktør..hans holdninger osv....dejligt livsbekræftende, synes jeg...
  Gode film du anbefaler... :O)

  SvarSlet
 2. Dette er 2. anbefaling jeg læser her i bloglandia af filmen, og din beskrivelse bekræfter bare at den SKAL jeg se når den kommer på DVD på et tidspunkt :-))

  SvarSlet
 3. Tak for tipset...lyder som en film jeg rigtig gerne vil se!

  SvarSlet
 4. Du kan tro, jeg skal se den. Jeg elsker den slags film, og jeg HAR allerede bestilt billetter til næste uge... ;-)

  SvarSlet