søndag den 20. februar 2011

Flyvesandet.Denne helt vidunderlige dag, er oplagt til at tage ud til vandet. Ikke at jeg er vinterbader, det bor jeg for langt væk fra vandet til. Men jeg måtte bare en tur ud, inden der går maling og avis, pil og flet i hele dagen. Valget blev Flyvesandet som en af de strækninger, langs den nordlige del af egnen kaldes. Der er meget dejligt, massere af sten, fyrretræer og lidt små kuperet terræn.

Jeg havde selvfølgelig billedmaskinen med, det var jo oplagt vejr. Der var lidt bevægelse i vandet og en smule hvide tænder viste sig nu og da. Isen sad meget dekorativt på både sten og boldværk. På den anden side af stolperne her, havde havets mor smidt lokkerne over kanten, hvor der nu havde dannet sig de flotteste is klokker.


Jeg tror at de fleste syntes, at det forfald/slid som havet gør på stolper og andet træ, som konstant bliver over skyldet er meget smukt. Det bliver blødt og rundt på en helt bestemt måde. De fleste har sikkert slæbt forvasket drivtømmer hjem efter dage i vandkanten, for ikke at tale om de vognlæs af sten, som når de ligger i vandet er så fantastisk flotte. De får unægtelig et andet præg, når de har ligget kort tid i et glas, og er blevet let grønlige. Ikke så smukt. Jeg har selv slæbt tons vis hjem,men hælder efterhånden mere til, at lade ting ligge der hvor de nu er, de er smukke fordi, de er lige præcis der, hvor de nu er. Taget ud af sammenhængen, mistes der noget.


 Meget koldt var det også, så mine fingre var da lige ved at falde af til sidst. Kulde og det at skulle tisse, hænger somme tider sammen, så jeg besluttede at jeg måtte hjem.
Da jeg kørte ud af Flyvesandsvej, opdagede jeg et skilt ved vejen, Lavendelgården stod der, sørme om ikke det må være der Lone bor. Så da det var ved at være meget tiden for tisseriet, kørte jeg ind, for at se om der skulle være mulighed for at komme på toilet her hos Fru. Lavendel. Desværre var der ikke nogle hjemme, så jeg kørte hurtigt hjem. Jeg kunne jo have siddet ude, bag en snedrive, men jeg syntes at det var for koldt.God søndag.  

3 kommentarer:

 1. Arjjjjj har du været her??? det er da ikke til at bære. Har været ovenpå en stor del af dagen, og der er ikke vinduer ud mod gårdspladsen. Øv..men der er flot derude....og jeg sætter mig glad og gerne hvor der er lidt privacy. Kom igen en anden gang, endelig!!!!

  SvarSlet
 2. Ja, det kunne nok have været lidt koldt at sidde bag en snedrive og tisse...men det kan jo være nødvendigt! ser ud som en kold og dejlig tur du har haft dig der!

  SvarSlet
 3. Flyvesandet - der har jeg også været nogle gange som barn, når jeg var på sommerferie hos min moster i Odense.
  Lene

  SvarSlet