fredag den 25. februar 2011

Hjemme fra fronten.

Denne aften har vi haft fornøjelsen af, at have Toke og Eva på besøg. Toke er hjemme fra "fronten" som fra februar og 4 måneder frem ligger i Hvorup ved Aalborg. Det er drenge liv så det vil noget, han elsker det. Spørg mig ikke hvor han har det fra, bortset fra at han altid har leget røverer og soldater, rollespil og andet lignende skuespil. Han er heldigvis havnet på en stue, hvor de er enige om, at de er forskellige, kommer fra forskellige egne af landet og ser forskellige ud. Så det er accepteret at Toke har langt hår, dette er selvfølgelig samlet i en hestehale, når han er på kasernen, for sådan er det nu i det regi.
Det er bare rigtig sjovt, ud i mudderet og ud på grænsen af, hvad man måske kan klarer. Der falder tilsyneladende nogle rigtig gode replikker nu og da, dem noterer Toke sig. Der var rent guld iblandt nogle af dem han lige præsenterede os for.
Der var selvfølgelig blevet bestilt menu, tunmousse og laks, chokolademousse til dessert. Gerne så rigeligt, at de kunne få noget med hjem. Så det var der selvfølgelig.
Dejligt at se ham så glad og tilfreds. Nu må vi se hvad han v il når han er færdig med sine obligatoriske 4 måneder.
Weekenden består lige af et kursus. Så er det slut med sæsongen i aftenskoler og foreninger.  Så er der resten af foråret og sommeren, de kurser jeg har her hjemme i mit eget værksted. Det er dejligt, ikke at skulle ud at kører så meget. Kurserne her hjemme er anderledes, fordi jeg jo er her hjemme og så er der færre kursister. Mit værksted er, syntes jeg selv, også hyggeligere end de lokaler jeg er i på skoler i forskellige kommuner.

Hermed ønskes i en god weekend.

4 kommentarer:

 1. I lige måde...må se at få gjort alvor af et kursus hos dig...

  SvarSlet
 2. Også god weekend til dig..Dejligt at høre at Toke befinder sig vel i Ålborg, sikkert også godt for ham at få brændt noget af drenegrøvskrudtet af!

  SvarSlet
 3. Lavendel du skal værer så velkommen, tilæ kursus her. Det ville være hyggeligt.
  Kirsten: Ja drengerøv, er du da gal. Han elsker det.

  SvarSlet
 4. Jeg tjekker lige planen...hvor ser jeg det???

  SvarSlet