torsdag den 17. februar 2011

Så roterer der.


Som jeg tidligere har berettet, så havde vi  for kort tid siden problemer med at røgen slog ned i skorstenen, og derfor fyldte huset med røg, i en grad så vi nærmest var ved at blive kvalt. Det håber jeg nu er slut, uanset i hvilken retning vinden blæser fra. Der er investeret i en Aspirotor, jeg har lige været oppe på taget for at monterer den. Nu snurrer den lystigt og jeg forventer at den selv klarer resten. Det var lidt halvkoldt at stå på stigen der oppe. Udsigten kunne have været bedre, når nu jeg var der, men sigtbarheden er lidt ulden i dag.
Men heldigvis har vi ikke indflydelse på om det skal være koldt eller varmt, sne eller sol. Jeg har rigelig med fantasi til at kunne forestille mig, hvordan verden ville se ud hvis vi mennesker også skulle bestemme her.
Der tales enormt meget om vejret, det er selvfølgelig også lettere end at tale om nogle af de ting vi rent faktisk kan gøre noget ved.Der er fuld tryk på verden. Mennesker over alt begynder at gøre krav på et ordentligt og værdigt liv, de vil have indflydelse, og den ene diktator efter den anden falder rundt omkring. Lad os håbe at det de får i stedet, ikke bare er magen til de afgåede. Det er jo stadigvæk de samme mennesker, som sidder på de ledende poster, når diktatorerne er forsvundet. Som jeg ser det er der en opgave, hvor der højlydt må bakkes op fra verden omkring disse modige mennesker, som ikke længere vil finde sig i fattigdom og undertrykkelse. Det må forhindres, at de afgående undertrykkere kan komme af sted med, at udplyndrer en befolkning som i forvejen har betalt en høj pris igennem et helt liv. De skal simpelthen ikke have lov til at berige sig, leve i beskyttet eksil og leve fedt på andres bekostning. Disse familier har tilsyneladende ingen hæmninger af nogen art. Nå men dette er bare nogle af de tanker som runder min hjernekasse, når ikke lige vejret fylder op med sne og kulde.


Når nu sneen er der igen, vil jeg benytte mig af at få fåreskindet, som ligger i en af stolene, ud for at blive renset lidt. Det røg ud af terrassedøren og ligger nu der i sneen, og nyder at havebordet er dækket op med fin hvid dug, som oven i købet er blevet betrådt. Så lidt af det jeg kan gøre noget ved , vil jeg gøre noget ved i dagens løb.

4 kommentarer:

 1. Det er lige sådan én, jeg har...

  SvarSlet
 2. Solidarisk opbakning skal der til og så må vi gøre det lidt kan :-)

  SvarSlet
 3. Wauw...den er ret flot...og godt klaret at få den helt derop og monteret i det her vejr....smukt billede med skortsten i forgrunden...og god weekend herfra :O)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin globus du har der på skorstenen nu...
  Mht mellemøsten så ser jeg et frygteligt paradoks (ja jeg ser mange men det´te er det værste) Vi har så travlt med at alle skal demokratiseres og det er for så vidt godt nok...men når så eks tuneserne i stort tal flygter til eks Italien er der starks en hel masse (læs DF)der råber op om at vi ikke vil have alle de muslimer ind i Europa...
  Havde vi lige så travlt med at afvise de flygtninge der kom fra østtyskland da muren faldt...næ det havde vi ikke!
  Man kan håbe at det der sker i mellemøsten er en form for demokratiseringsudvikling der er nødt til at gå den gang, den slags nu tager...
  Hav en rigtig god røgfriweekend!

  SvarSlet