onsdag den 29. juni 2011

Hvad er det der sker.

Er der nogle af jer, medlæsere som ved hvorfor pilen, når den er afbarket bliver rød. På billedet er der både hvide og " røde" pil. Det er samme sort, Bleu og så Svend/ Bjørn/ Kaj, eller sådan noget lignende. De hvide er afbarket for nogle uger siden og de røde, afbarket af Mieke fra Holland, da hun var på besøg her i søndags.
Jeg har aldrig tidligere, oplevet at flettepils tykkelsen  har taget denne røde farve efter afbarkningen. Er det mon noget med tidspunktet på året?
Jeg mener at have hørt at farven aftager igen, vi får se.

Ud over at undre mig over pilen og lige så over mit skatte regnskab, som endnu et år er lige i sidste øjeblik, så flettes der r.... ud af buksebagen. Der er snart Kunsthåndværker Marked i Risør i Norge.

4 kommentarer:

 1. Har desværre ingen bud på dit spørgsmål. Jeg nyder bare dine værker. Lyder da spændende med det marked i Norge. Hvornår er det ??. Øjj kender godt det der med at være i sidste øjeblik med moms/skatteregnskabet :-)

  SvarSlet
 2. Hej Bettina: Markedet er fra d.14-16 juli. Risør ligger sydligt, imellem Kristiansand og Larvik. Byen er meget hyggelig. Der er 100 boder, med kunsthåndværk af høj kvalitet. Mange turister kommer sejlende der til. Måske et udflugtsmål for din ferie. I så fald så må du endelig komme og hilse på.

  SvarSlet
 3. det ligger udenfor min viden, hvorfor de bliver røde..men lidt spøjst, hvis ikke du kender til fænomenet...og jeg går ud fra at der er en god forklaring...m4en lige umiddelbart så tænkte jeg på om den som havde afbarket pilen have noget farve i hænderne...narvsværte eller noget ala det ...men du kan selvfølgelig se om det er noget der er sket med pilen, da den blev afbarket...så det er da spændende om den forsvinder igen...
  Du har godt nok styr på det at flette...det ser supergodt ud..og jeg er lidt lun på den lille kasselignende ting, som ligger i en stor kurv, hvor der også ligger et slags fad....den må være lavet af bark...skønne ting du viser....

  venligst Anita

  SvarSlet
 4. Nej Anita, det har intet med farve på hænder at gøre, det er noget som opstår ved iltning, tilsyneladende. Men hvorfor kun i denne uge og ikke for en måned siden. Underligt.

  SvarSlet