lørdag den 25. juni 2011

Thomsen Tam-Tam.

Det har været dagen med Thomsen Tam-tam. Sådan en dag hvor den Thomsenske familie har været til fri leg her hos os. Det har været rigtig hyggeligt og uformældt. Der er blevet spist  vildsvinekølle, stor fede pølser, salater og noget med kartofler samt drukket vin og vand i forskellige afskygninger.



Vi kunne sidde oppe ved den røde skurvogn. Her kunne der så dyrkes snak, Bokart kørsel, flitsbueskydning og fiskeri, som den enkelte nu havde lyst til. De to, indtil nu, yngste har simpelthen fanget mini frøer og salamandere i store stimer. De har brugt hele dagen i vandkanten af søen, der har de kunne gå under opsyn, uden nogle skulle blive nervøse for om de faldt i. Der er ret dybt og man kommer ikke bare sådan op igen, hvis ikke man kan svømme.






Når fætrene er sammen går der altid leg i den. Soldaten havde jo weekend fra kugler og krudt, men dette måtte der rådes bod på, med en appelsin kanon. De havde deres hyr med at få gang i skyderiet, alle former for frugt blev afprøvet og der blev grinet rigtig meget.



Vi gentager helt sikkert denne hygge dag til næstre år. Så vil der være en lille ny fætter mere med og forhåbentlig kan de to ældste, med kærester deltage også.

1 kommentar:

  1. Hej Anne.
    Vi var også rigtigt kede af ikke at kunne komme med. Nu glæder vi os bare rigtigt meget til næste år :)
    Kh Jan og Line

    SvarSlet