lørdag den 23. juni 2012

Så er det grønne bevis i hus.

Formiddagen har jeg tilbragt bag rattet i Land Roveren. Ikke kun på landevejen, men også i mudder, dybe hjulspor og stejle stigninger og ditto skråninger. Den nye gearkasse i LR'eren holdt og undervognen er intakt. Det var skide sjovt at kører i smat, sidde fast og holde vejret nu og da. Jeg havde en rigtig god instruktør med ved siden af, som guidede mig igennem. Som altid sker der jo et eller andet med de her biler. Der går ikke mange øjeblikke, før der er en motorhjelm åben og der stimles sammen. Det er de her LR folk rigtig gode til, altså at stimle sammen og glo ned i motorrummet. Denne gang gik det voldsomt ud over en køler, som simpelthen blev slået i stykker af et sprunget træk tov.


Men ellers fik en del af bilerne den rigtige farve set fra et Land Rover synspunkt. Arbejdet kaldte for mit vedkommende så vi kørte hjem og de øvrige deltagerer kørte videre i mudder og smat. Der var store smil over hele linien, bortset fra ham med den smadrede køler, han har kun udsigt til udgifter.

God søndag.

6 kommentarer:

 1. Åh det må være fedt. Hvis ikke det krævede det lille mekanikerbevis at have sådan en sag, stod der én her på matriklen. Livsstil hele vejen.

  SvarSlet
 2. Yes, nemlig Prophecy. Men ja, det der med mekanikerbeviset er heller ikke løgn. Men du har jo en nabo, som kan alt hvad der har med en sådan bil at gøre, men det er jo ikke gratis, bare fordi det er naboen.Han har forøvrigt en til salg, som er meget lig vores.

  SvarSlet
 3. Dejligt at møde dig og superhyggeligt at møde jer fynske land rover folk. ..
  Fantastisk at rende en i en som har stribevis af strik på og at vi begge har bogen og er helt pjattet med den.
  Vi ses sikkert en anden gang..
  kh Vivi fra Ærø
  fruaggergaard.blogspot com

  ps: tillykke med det grønne bevis

  SvarSlet
 4. Wow, troede at det var Kim, som kørte LR.

  SvarSlet
 5. Troede jeg også
  Vh Kim :-)

  SvarSlet