fredag den 29. juni 2012

Skade sikret bolle.


Foderhuset har været besøgt af skader. De fløj med hele boller og brødskiver. Dette har Kim nu sat en stopper for, som jæger kan han ikke lide skaderne. En ting er at de rydder reder ude i landskabet, nu skal de ikke også rydde foderhusene, så småfuglene ikke får glæde af brødet. Opfindelsen er hermed givet videre.
Jeg tror ikke lige at det bliver sådan, når jeg skal fodre, men mangfoldighed er en god ting. Frem over vil der være boller med og uden strips.

5 kommentarer:

 1. Elsker også strips. Hvad ikke kan fixes med Gaffatape og strips er ikke værd at fixe ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Anne!

  Ha ! ha! de er nogle værre skidesprælle de krager....vores jordbær har haft godt besøg af krager og skader, som hakker lidt i de rødeste bær hist og pist, så i sæsonen lå der en hel del i gangene, sådan bare prikket lidt i og så videre til det næste røde bær....

  en lignende ting var for et stykke tid siden da Orla og jeg var på fisketur.....vi fiskede med sildestk. og rejer...og droppede rejerne på et tidspunkt fordi krabberne pillede dem af.....også sildestykkerne forsøgte de...men så bandt vi noget elestiktråd om maddingen, så blev det lidt sværere for dem, men dog ikke helt umuligt...jeg fik flere krabber op som stadig hang fast i maddingen og i ren stædighed ikke ville slippe den kære reje.....måske jeg skulle prøve med en ministrips...:O)

  og her fornylig har jeg været ved at toppe kartoflerne og hyppet rækkerne....og opdager at fasanerne har ligget og hygesandbadet under de grønne toppe...og hvad andet kan man så gøre end at grave lidt i kartoffelrækkerne, få nogle af kartoflerne frem og hakke lidt på må og få i dem....
  nå pyt vi har rigeligt med kartofler,men dyr er sgu sjove...

  venligst Anita

  SvarSlet
 3. jeg mener sikke nogle skidespræler, de skader..:O)

  SvarSlet