tirsdag den 3. juli 2012

Udelukket, er hvad jeg er.

For fanden da. Min mail er blevet blokeret, da der tilsyneladende, er nogle som har været inde over den og sendt links og spam til andre via min mail. Sådan er det, der er jo altid nogle som ikke kan holde nallerne fra andres sager.
 Men at få den genåbnet, evt. en helt ny eller hvad der nu skal til. Ja det er simpelthen ikke muligt. Jeg har brugt temmelig meget tid, via Windows-live henvisninger. Fået tilsendt så mange koder ( til kims mail adresse) at der også der er overskredet en grænse. Der er lukket. Telefonisk kan de ikke hjælpe.
Har nogle af jer erfaring på dette område, hvad gør jeg. Jeg ved der er mails med oplysninger, som jeg skal bruge, men ikke kan komme ind til....PIS.

God solskins dag.

3 kommentarer:

  1. Desværre har jeg ingen erfaringer udi blokering af mail og den slags...men jeg talte netopmed min genbo igår som står i lidt samme situation...sikke da noget lort for at sige det rent ud...håber du får styr på det!

    SvarSlet
  2. Jeg har fået en ny mail adresse andet sted. Det var simpelthen ikke muligt, at komme i kontakt med et "rigtigt" menneske hos Windows Live. Så er der startet op i Gmail. Jeg har dog lidt problemer med ta få overført mine "gamle" mails til den nye.

    SvarSlet
  3. Ja, sikke noget pis. Vil aldrig kunne forstå, hvorfor folk gør sådan noget. Håber du får de gamle mails overført.

    SvarSlet