søndag den 7. april 2013

Evelyn.


Så blev det dagen, da Evelyn blev fejret. Det kom jo ikke som en overraskelse, at barnebarnet hedder Evelyn, det har hun sådan set heddet siden det blev vitterlig, at den tykke mave indeholdt en lille pige. Hun klarede flot at huset var fuld af mennesker, snakken og gåen på omgang, på den ene og den anden arm.


Glad og opmærksom, som altid er hun.  En vidunderlig lille pige, som i den grad bliver elsket af alle. Sådan skal det være.
Dejlig dag trods det noget kedelige vejr. Vi glæder os her på Bolmerodet, til at det bliver lunere så Evelyn kan komme ud og kører traktor, sætte krebseruser og plukke bær til marmelade. For ikke at tale om at skyde lerduer, sove i primitiv teltlejr, hugge med økse og snitte med lommekniv. Evelyns mormor har planer om, at hun skal lærer at ride, med egen mini hest i baghaven.
Jo, Evelyn får lidt at se til. Men massere af det god og sjove.   

5 kommentarer:

 1. Tillykke med den dejlige pige. Det ser ud til, hun nok skal få et godt og indholdsrigt liv. Dejligt :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med Evelyn, og alle de planer er da en dejlig gave at få :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun dejlig. Tillykke med hende :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun skøn og sikke smukke kager. Tillykke med hende. SMukke billeder på bloggen forretsen. Knus og en dejlig dag til dig♥

  SvarSlet
 5. Vidunderlig lille pige, som helt sikkert vil elske at besøge mormor og morfar, hvor der altid foregår noget spændende.

  SvarSlet