søndag den 16. juni 2013

Der er herfra, ikke langt til suppegryden.

Der findes mange forskellige former for bekymringer, i dette liv. Nogle vægter tungt, andre springer man let og elegant over, eller i hvertfald over. Som i det tidligere indlæg, hvor kampen mod kålen nærmest er håbløs. Det er hvad det er, der graves kun når det lige er der, jeg har lyst til at være.

Den daglige avislæsning, fører også nærmest dagligt, til bekymring og undren over at vi som selv udnævnte veludviklede væsener, opfører os helt hen i vejret. Dette selv samme vejr er jo helt utilregneligt. Det vil ingen ende tage, med al det der kan bringe bekymring ind i ens live. Hvis man tillader det.
I almindelighed er jeg ikke lige den der vælter, sådan for en kort bemærkning. Jeg vælger at vente med at betale varen, indtil den er leveret.


Her til morgen, hvor jeg altid, stort set i alt slags vejr, slår terrasse døren op, kommer Udbryder-Juliana og gemalen Driva-Dan, farende. De forventer at få lidt brød eller gryn af en slags. Der serveres.
 Da jeg kommer tilbage fra badeværelset, står Udbryder-Juliana oppe på køkken bordet og hakker krummer fra skærebrædtet. Driva - Dan går nede på gulvet, han er som tidligere fortalt, noget mere forsigtig.  Om han er dummere eller blot mere velopdragen, ved jeg ikke rigtig. Men jeg må sige at Udbryder-Juliana, har ikke mange hæmninger. Hun stiller gerne an til fotografering, også oppe på køkkenbordet.


De ved at jeg har et svagt punkt for dem. Men dyr i sengen, der sætter jeg grænsen. Så nu venter jeg så bare på, hvad næste træk bliver fra hønsefronten.

6 kommentarer:

 1. ...måske at Udbryder-Juliana lægger ægget der på køkkenbordet.
  Tak for morgensmilet :-)

  SvarSlet
 2. Måske, hun er jo ikke helt almindelig, så måske er det også kogt.

  SvarSlet
 3. Nej som du skriver så er verden af lave :-(

  Men med udsigten til et frisklagt røræg direkte fra, ja en diva vil jeg nok sige, så er din verden da vist ikke så ringe endda ;-)

  Smukke fugle.

  God dag derude mellem de mange smukke vækster.

  SvarSlet
 4. Ha-ha, du må holde soveværelsesdøren lukket, hvis det er der, suppegrydetruslen lurer. :o)

  SvarSlet
 5. Det er lige præcis der, det kan gå helt galt, Lene

  SvarSlet
 6. Du er da vist en hønemor. ;-)

  SvarSlet