søndag den 11. august 2013

Med hus på tag.

Så er det ved at være slut med ferie, for denne gang. Den, altså ferien, har bredt sig lidt og været afbrudt ind imellem. Fint nok med det. I den forgangne uge havde Kim og jeg lånt et tagtelt til Land Roveren, ja det kan bruges på andre biler også, vi ville lige prøve, om det evt. kunne være noget for os. Det der med nattetisseri, og så op og ned af stigen og op igen, det kunne måske godt være lidt besværligt. Men lige umiddelbart er det helt ok. Vi kan jo lade være med at drikke så meget, sent på aftenen.


Det er meget praktisk, at man ikke fylder så meget. Det er hurtigt at slå op. Det er rigtig godt ventileret, og så kommer der ikke så meget små kryb ind. Lidt smart at der er overdækket hen over bagdøren, hvor vi har vores lille mini køkken stående.


Så er det da muligt at kokkererer i tørvejr. Til gengæld kræver det lidt overdækning af en slags, hvis vejret bliver rigtig dårligt. Vi kan dårligt komme i tørvejr, og ikke mindst i ly for myg, som jeg ædes af. Nogle vil mene at der er nok at tage af, men jeg syntes det er skide irriterende. En presenning kan spændes ud, men det holder ikke krybet fra døren.


Udsigten her fra var fantastisk smuk, kl. ca. 8 om morgenen. Kun et øjeblik fra en morgen svømmetur, det  var helt vidunderligt.
Hverdagen er så småt ved at tage bolig i mig igen. Jeg har ordnet et par mails, som har med arbejde at gøre, og kalenderen er tjekket for de kommende vagter, så jo, livet finder nu et andet hak.


Med håb om en fortsat god august, til jer alle.

5 kommentarer:

 1. Det er rigtigt smart med sådan et telt oven på bilen, men jeg ville have nøjagtigt de samme forbehold som dig. Een ting er at man skal op og nattetisse, men man behøver vel ikke vågne alt for meget af det ?

  SvarSlet
 2. Annette: Bortset fra at den madras som følger med teltet, er alt for hård til både Kim og jeg, så sover man helt fortrinligt der oppe. Ventilationen er forbavsende god, der kan blive helt vildt varm i sådan et telt, men her er der god luft. Hvis vi skal have sådan et telt ( lånt for at prøve det af) skal der en anden madras i, det er til at se sig ud af.Noget helt andet er prisen. Den skal der virkelig tænkes over.Så det gør vi, i første omgang. Vi har forøvrigt et super godt telt, men det fylder noget mere, hvis man gerne vil kunne camperer, der hvor der lige er en lille stille plet.Nattisseri, ja det er vel også til at over se.

  SvarSlet
 3. ideen tiltaler mig meget, allerede da du viste det i et tidl indlæg

  virker umiddelbart rigtig smart :)

  SvarSlet
 4. Jeg troede først, det var en spøg, da jeg så teltet oven på bilen, men det er da ret godt fundet på!

  SvarSlet
 5. Det er faktisk ret praktisk. Det fylder ikke meget i højden, når det er slået sammen. Desværre er prisen lidt pebret, så vi overvejer lige en stund endnu.

  SvarSlet